Ana Sayfa Spor 12 Aralık 2022 195 Görüntüleme

Ceyhun Kazancı, Wout Weghorst’un bonservis bedelini açıkladı

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. TRT Spor’dan katıldığı programda Dünya Kupası’nda attığı 2 golle bir anda dikkatleri üzerine çeken Wout Weghorst ile ilgili de konuşan Kazancı oyuncunun merak edilen satın alma opsiyonunu açıkladı.

“OPSİYONU 10 MİLYON EURO”

“Sürekli konuştuk, sürekli temasla anlatarak ikna etmeyi başardık Weghorst’u. Opsiyonu 10 milyon euro. Opsiyon tutarlarına çok fazla takılmamak lazım. Önemli olan oyuncunun isteği. Oyuncu kulübüne baskı yapabiliyor, kulübüyle konuşabiliyor. Weghorst Türkiye’ye çok alıştı ve mutlu”

“SAHAYA KARIŞMAMALI”

“Sportif direktör sahaya karışmamalıdır. Hele benim gibi profiller zaten hiç karışmaz. Benim gibi profiller sahaya karışmamasının garantisidir. Benim sahaya dahil olduğum yönünde haberler çıkıyordu ama bunlar bayağı komik geliyordu.”

“BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN HAVA”

“Avusturya kampında çok olumlu sonuçlar vardı. Sayın başkanımız, bütün hocalara sonuna kadar destek veren bir profil. Ancak zaman zaman hava o hale dönüşebiliyor. Puan farkından ve oyundan bağımsız, günün sonunda böyle bir olumsuz hava oldu. Bunun sebepleri araştırılır ama önemli olan nokta bu iş ne zaman olumluya döner. Şu anda başımızda Şenol Güneş var. Taraftarımız da çok yoğun destek verdiği bir isim. Bu çok önemli. Bizim için önemli olan camianın ve takımın havası. Şu anda camia kenetlenmiş durumda. Umarım aradan sonra da güzel skorlarla bunu destekleyeceğiz.”

“ISMAEL’DEN PİŞMAN DEĞİLİM”

“Opsiyonlardan bir tanesiydi Valerien Ismael. Tercihimden kesinlikle pişman değilim. Yönetimler tercih yapar, bunun sonucu zaman zaman iyi olur, zaman zaman kötü olur. O dönem kapandı, yeni bir dönem başladı. Çalışma ortamı olarak farklı bir şey yok. Diğer hocalarla nasıl çalışıyorsak aynı şekilde. Zaten ben işin teknik kısmına karışmadığım için neden bir sorun olsun? Aramızda bir sıkıntı yok. Yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.”

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.