Ana Sayfa Spor 30 Nisan 2023 437 Görüntüleme

Beşiktaş Emlakjet, Darüşşafaka Lassa deplasmanında mağlup

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 27’nci haftasında Darüşşafaka Lassa ile Beşiktaş Emlakjet karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele Volkswagen Arena’da oynandı. Uzatmalara giden zorlu maçtan Beşiktaş Emlakjet, 100-93 mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş Emlakjet, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 19’uncu mağlubiyetini aldı ve küme düşme hattından kurtulamadı. Darüşşafaka Lassa ise Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 14’üncü galibiyetiyle play-off yolunda önemli bir zafer elde etti.

Darüşşafaka Lassa’da Doğuş Özdemiroğlu 30 sayıyla galibiyette başrol oynadı. Wayne McCullough ise 22 sayı üretti. Beşiktaş Emlakjet’te Allerik Freeman ile Parker Jackson-Cartwright’ın 26’şar sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.