Ana Sayfa Spor 30 Nisan 2023 321 Görüntüleme

Berfu Cengiz, W60 Istanbul 23 April Cup’ta ikinci oldu

İstanbul Tenis Merkezi’nde düzenlenen toplamda 60 bin dolar ödüllü Uluslararası Tenis Federasyonu turnuvası W60 Istanbul 23 April Cup finalinde Rumen tenisçi Irina Maria Bara ile karşılaşan Berfu Cengiz, 2 saat 9 dakika süren mücadele Bara’ya 7-6, 4-6, 1-6 kaybederek turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

W60 Istanbul 23 April Cup’ta şampiyon olan Irina Maria Bara’ya ve ikincilik elde eden Berfu Cengiz’e kupalarını TTF Başkanı Cengiz Durmuş ve TTF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Okumuş takdim etti.

Turnuvayı organize eden Tenis Federasyonu’na ve destekleri için seyircilere teşekkür eden Berfu Cengiz, final maçının zorlu geçtiğini ama kariyerinin ilk 60 bin dolar ödüllü finalini İstanbul’da oynadığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Berfu hedefinin seneye bu turnuvada şampiyon olmak olduğunu söyledi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.