Ana Sayfa Spor 30 Nisan 2023 264 Görüntüleme

Galatasaray’da Mauro Icardi fırtınası! Felipe Melo’dan sonra bir ilk

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 32’nci haftasında Galatasaray’ı konuk etti. Heyecan dolu karşılaşmada fileleri havalandıran Mauro Icardi, sarı-kırmızılılarda Felipe Melo’dan sonra bir ilki başardı.

Dev derbide tribünlerin tamamının dolu olduğu gözlemlendi. Heyecan dolu maçta Beşiktaş taraftarları tüm biletleri tüketti. Galatasaray taraftarları ise İl Güvenlik Kurulu kararı nedeniyle müsabakada yer alamadı.

ZANIOLO YERİNE ICARDI 11’DE

Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta ilk 11’deki yerini Nicolo Zaniolo’ya bırakan Mauro Icardi, Beşiktaş derbisinde yeniden 11’e döndü. Okan Buruk, Arjantinli futbolcuya ilk 11’de forma şansı verdi.

GOL PERDESİNİ ICARDI AÇTI

Müsabakanın 20’nci dakikasında sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Milot Rashica topla buluştuktan sonra bekletmeden ceza sahasına pasını aktardı. Gerilerden gelen Mauro Icardi, Omar Colley’den önce şutunu attı ve fileleri havalandırdı. Mauro Icardi’nin golüyle Galatasaray, Beşiktaş deplasmanında 1-0’lık üstünlüğü yakaladı.

MELO’DAN SONRA BİR İLK

Opta’nın verilerine göre; Mauro Icardi, Felipe Melo’dan (2011/12’de 3 maç) bu yana Galatasaray formasıyla Beşiktaş’a bir Süper Lig sezonunda 2+ maçta gol atan ilk oyuncu oldu.

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü aynı zamanda derbilerde gösterdiği performansla dikkat çekti. Arjantinli forvet, sezonun ilk yarısında 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçında duble yapmıştı. Mauro Icardi, Fenerbahçe deplasmanında da fileleri havalandırmıştı.

İNANILMAZ PERFORMANS

Mauro Icardi bu sezon Galatasaray formasıyla oynadığı son 4 resmi maçta 5’inci kez fileleri havalandırdı. Yıldız forvet aynı zamanda sezon genelinde 14’üncü kez gol sevinci yaşadı. Mauro Icardi takım arkadaşlarına da 7 asist yapma başarısı gösterdi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.