Ana Sayfa Spor 30 Nisan 2023 145 Görüntüleme

Lorient kalecisi Yvon Mvogo’dan, Kylian Mbappe’ye ‘gol’ hediyesi!

Fransa Ligue 1’de son haftalar yaklaşırken, şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren PSG sahasında Lorient’i ağırladı. Maçın ilk yarısında Kylian Mbappe’nin attığı gol sansasyon yarattı.

Mücadelenin 15. dakikasında Enzo Le Fee’nin golüyle 1-0 öne geçen konuk ekip Lorient, 20. dakikada Achraf Hakimi’nin ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan PSG karşısında avantajlı konuma geldi. Ancak kaleci Yvon Mvogo, 29. dakikada kaleci inanılmaz bir hata yaptı ve PSG’nin yıldızı Mbappe bu fırsatı kaçırmadı.

Görüntü beIN Sports’tan alınmıştır.

PSG forveti Mbappe, golden önce Lorient ceza sahası içinde yerde kaldı. Lorient kalecisi Mvogo, rakibini yerden kaldırdıktan sonra elinde tuttuğu topu yere bıraktı. Mvogo’nun bu hareketini fark eden Mbappe, bir anda topa doğru hareketlendi ve herkesin bakışları arasında boş kaleye topu yolladı ve skoru 1-1’e getirdi.

PSG’nin şok golüne rağmen, Lorient 39. dakikada Darline Yongwa’nın golüyle ilk yarıyı 2-1 önde tamamlamayı başardı.

Görüntü beIN Sports’tan alınmıştır.


Görüntü beIN Sports’tan alınmıştır.

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.