Ana Sayfa Spor 17 Kasım 2022 305 Görüntüleme

Ümit Milli Futbol Takımı Avusturya ile berabere kaldı

Hırvatistan’ın Pula şehrindeki Medulin bölgesinde oynanan maçta Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı, Avusturya ile 1-1 berabere kaldı. Avusturya takımında Galatasaraylı futbolcu Yusuf Demir de forma giydi.

Ay-yıldızlı takımın golünü 45+3. dakikada penaltıdan Yusuf Barası attı. Avusturya’nın golünü ise 52. dakikada Manuel Polster kaydetti.

Ümit Milli Takım, 21 Kasım Pazartesi günü özel maçta Polonya ile karşılaşacak.

Bu arada milli futbolcular Tiago Çukur ve Göktan Gürpüz, kulüpleriyle kamp öncesinde varılan karşılıklı mutabakat neticesinde Ümit Milli Takım’ın aday kadrosundan çıkarıldı.

TOLUNAY KAFKAS: ÜSTÜN BİR OYUN ORTAYA KOYDUK

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Oyuna çok iyi başladık. Karşılaşma boyunca üstün bir oyun ortaya koyduk. Oyuncularım kendilerinden istediğimiz oyun felsefesini başarılı bir şekilde sahaya yansıttı. 2002 ve 2003 doğumlu oyunculardan kurulu Ümit Milli Takımı’mızın Gürcistan maçı ile başlayan iyi ve efektif oyun yapısı bu maçta da artarak kendisini gösterdi. Bundan sonraki oynayacağımız maçlarla da gelişmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (AA)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.