Ana Sayfa Spor 17 Eylül 2022 281 Görüntüleme

İstanbulspor Beşiktaş maçında David Jensen’den akılalmaz hata

İstanbulspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada kaleci David Jensen, inanılmaz bir hataya imza attı.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında İstanbulspor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşmada inanılmaz bir pozisyon yaşandı. İstanbulspor kalecisi David Jensen, akılalmaz bir hata yaparak topu ağlarında gördü.

Beşiktaş atağında hakem Zorbay Küçük, Wout Weghorst’a ceza sahasının hemen dışında yapılan hareket sonrası çift vuruş kararı verdi. Ceza sahası dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan kazanılan çift vuruşu kullanan Georges-Kevin N’Koudou, topu doğrudan kaleye gönderdi. Sert şuta David Jensen’in müdahalesi yeterli olmayınca meşin yuvarlak 8. dakikada ağlarla buluştu.

Çift vuruş kullanan Georges-Kevin N’Koudou’nun şutuna kimse dokunmamış olsaydı gol geçersiz sayılacaktı. Ancak David Jensen’in müdahalesi nedeniyle gol geçerlilik kazandı ve Beşiktaş maçta 1-0 öne geçti. İstanbulspor’un sezon başında kadrosuna kattığı 30 yaşındaki tecrübeli kaleci David Jensen’in bu hatası, herkesi şaşırttı.

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.