Ana Sayfa Güncel 16 Eylül 2022 365 Görüntüleme

THY Bilet Erteleme

Merkezi İstanbul olan Türk Hava Yolları Türkiye’nin ulusal hava yolu firmasıdır. Yurt içi ve yurt dışı birçok noktaya direk uçuş gerçekleştirir. Tüm seyahat aşamalarında yolcularını memnun etmeye odaklı olan THY müşteri memnuniyetini misyon haline getirmiştir. 3. Havalimanının açılması ile beraber uçuş ve sefer sayılarını daha da arttıran THY en çok tercih edilen hava yolu firmasıdır.  Türk hava yolları satın alınan biletlerde THY bilet değişikliği hakkını müşterilerine sunmaktadır. Uçak bileti satın alındığında sistem otomatik olarak PNR kodu ve E-Bilet Numarası atamaktadır. Bu iki bilgi üzerinden bilet değişiklikleri yapılabilmektedir.

THY bilet değiştirme talepleri Türk Hava Yolları web sitesi üzerinden online olarak yapılabilir. Ya da 0850 302 54 93 nolu müşteri hizmetleri aranarak erteleme ya da değişiklik işlemleri talep edilebilir. THY bilet erteleme işlemi satın alınan biletin açığa alınması ile gerçekleştirilir ve öncelikle ilk uçuş saatindeki biletin iptali yapılır. Bilet sınıfınıza göre açığa alma işleminde alınan bazı ücret farkları mevcuttur. Promosyon sınıfı biletlerde erteleme ya da değişiklik hakkı bulunmamaktadır. Bu nedenle THY bilet satın alınırken değişiklik olma durumu var ise promosyon sınıfı bilet alınmaması gereklidir. Açığa alınarak ertelenen biletler ilk uçuş tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde kullanılmalıdır. Yurt içi ve yurt dışı THY bilet erteleme ve değişiklik talepleri için çağrı merkezinin aranarak işlem yapılması en çok önerilen yöntemdir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.