Ana Sayfa Spor 30 Nisan 2023 198 Görüntüleme

Beşiktaş Galatasaray maçında Şenol Güneş çılgına döndü

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmada Gedson Fernandes ile Sacha Boey arasında yaşanan pozisyon sonrası gerilim yükseldi.

Hakem Ali Şansalan, hava topu mücadelesinin ardından Gedson Fernandes’in yerde kaldığını görünce oyunu hemen durdurdu. Ali Şansalan, boynunu tutan Gedson Fernandes için sağlık görevlilerini oyuna davet ederken, Beşiktaş yedek kulübesi yoğun itirazda bulundu.

Pozisyonda faul çalmayan Ali Şansalan’ın kararına tepki gösteren Beşiktaş teknik heyetinde kaleci antrenörü Hakan Çalışkan sarı kart gördü. Yaşananlara çok sinirlenen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yardımcısını sert bir şekilde uyararak, yerine oturmasını istedi.

Galatasaray teknik heyetinden de bir ismin sarı kart gördüğü pozisyon sonrası karşılaşma kaldığı yerden devam etti. Gedson Fernandes de tedavisinin ardından oyuna geri döndü.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.