Ana Sayfa Spor 2 Nisan 2023 298 Görüntüleme

Giresunspor, Alanyaspor karşısında pes etmedi: 2-2

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Giresunspor ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Çotanak Stadı’nda oynanan mücadele 2-2’lik beraberlikle sona erdi. Bu sonucun ardından Giresunspor 24 puana yükselirken Alanyaspor ise 29 puanla haftayı tamamladı.

Son 7 haftada sadece 1 kez kazanan Alanyaspor 17. dakikada Efecan ile öne geçip, 73’te Zinedine Ferhat’ın golüyle iyice rahatladı: 2-0.

9 maçtır kazanamayan Giresunspor 83. dakikasında 2-0 geride girdiği maçta geri dönmeyi başardı. 84’da Doğan Can’ın kafa golü ev sahibini umutlandırırken, 87. dakikada kazanılan penaltıyı 88’de Kuwas gole çevirip Giresunspor’u skora ortak etti: 2-2.

9 dakika uzatmanın oynandığı maçın duraklamaları da büyük heyecana neden oldu. İki takım da girdiği pozisyonlarda galibiyet golüne ulaşamadı.

Ligin 28. haftasında Giresunspor, 9 Nisan Pazar günü Beşiktaş deplasmanına çıkacak. Alanyaspor ise ligden çekilen Hatayspor nedeniyle 3-0 galip sayılacak.

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.