Ana Sayfa Spor 17 Aralık 2022 256 Görüntüleme

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in yüzü gülüyor

Dünya Kupası nedeniyle verilen arada yapılan çalışmalarda ikinci kamp dönemine 24 Kasım’da başlayan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, hem oyunculardan aldığı performans hem de hazırlık maçlarında alınan skorlar nedeniyle kamptan memnun kaldı. Kurt hocanın neredeyse bütün oyuncularına şans verdiği bu süreçte Redmond ve Dele Alli’nin yükselen performansı dikkat çekti.

Saiss’ın yokluğunda Welinton da sınıfı geçti. Josef’in sakatlığını atlatması, Gedson ve Salih’in formu, Muleka’nın her görevi yerine getirmesi, N’Koudou’nun da Dünya Kupası’dan hazır dönmesi, Kartal’ın hocasını sevindirdi

ÖZKAYNAKTAN YENİ YILDIZ: SEMİH

Beşiktaş, son 2 yılda özkaynaktan çıkardığı isimlerle hem kadrosunu genişletti hem de bonservis geliri elde etti. Bu süreçte Emirhan, Rıdvan ve Serdar yurtdışına gitti. Ersin, Berkay, Emre Bilgin ve Oğuzhan Akgün gibi isimler ise kadroyu zenginleştiriyor. Semih Kılıçsoy özkaynaktan çıkıp en çok dikkat çeken isim.

HAZIRLIK MAÇLARI

  • İstanbulspor: 4-0
  • Karagümrük: 1-1
  • Charleroi: 2-1
  • Westerlo: 1-0
  • Giresunspor: 5-3

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.