Ana Sayfa Spor 7 Ekim 2022 265 Görüntüleme

Draymond Green ile Jordan Poole arasındaki skandal olayın görüntüleri ortaya çıktı

Golden State Warriors’ta forma giyen iki yıldız oyuncu Draymond Green ile Jordan Poole arasında yaşanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

NBA’de son şampiyon Golden State Warriors’ın sezon öncesi hazırlıklarına Draymond Green ile Jordan Poole arasında yaşanan skandal olay damga vurdu. Takımın antrenmanında iki yıldız arasında sinirle gerildi. Draymond Green ile Jordan Poole arasında gerilim, yumruklu kavgaya dönüştü.

Antrenmanda gerilimin neden yükseldiği anlaşılmazken, Jordan Poole’den yavaş adımlarla uzaklaşan Draymond Green daha sonra bir anda takım arkadaşının üzerine yürüdü. Jordan Poole’ün kendisine doğru gelen Draymond Green’i itmesiyle ortalık bir anda karıştı.

ABD’de yayın yapan TMZ internet sitesi, skandal kavganın görüntülerini yayınladı.

Ani bir hareketle Jordan Poole’e yumruk atan Draymond Green, yere düşen takım arkadaşının üstüne kapaklandı. Takım arkadaşları ve antrenörlerin araya girmesiyle ikili arasında kavga sona erdi. Draymond Green, daha sonra yaşananlar nedeniyle takım arkadaşlarından özür diledi.

Draymond Green ile Jordan Poole’ün daha önce de birçok kez sözlü olarak atıştıkları öğrenilirken, yumruklu kavganın Golden State Warriors yönetimi için bardağı taşıran son damla olduğu iddia edildi. İki yıldıza disiplin cezası verilmesi gündemde…

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.