Ana Sayfa Güncel 23 Eylül 2022 430 Görüntüleme

İsa Mayil Kimdir?

1974 senesinde Almanya’da dünyaya gelen İsa Mayil; ilk öğretim yıllarını Almanya’da, orta öğretim yıllarını İstanbul’da, üniversite eğitimini ise tekrardan doğduğu ülkeye dönerek Almanya’da tamamladı.

Üniversite yıllarında ilk olarak İşletme lisansı alan İsa Mayil, sonrasında eğitimine devam ederek Sosyoloji lisansı aldı. Alanında uzmanlaşmak adına çeşitli eğitimler almaya devam eden İsa Mayil, Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans yaptı ve Nöro Psikoloji, Gelişim Psikolojisi adına çeşitli araştırmalar yaparak doktora eğitimini tamamladı.

1992 yılında bir risk alarak kendi işini kurma kararı alan İsa Mayil, girişimci planlamaları ile kuyumculuk sektöründe dijitalleşmeye imza atarak uluslararası pazarda yerini aldı ve ürünlerini dünyaya tanıtmayı başardı. Dijitalleşme konusunda birçok büyük şirket ve iş insanının danışmanlığını yapan İsa Mayil, danışmanlık konusunda sektörün en iyilerinden olmayı başararak, bu sektörde işlerini sürdürmeye devam etmektedir.
İsa Mayil’in öğrencilerine vermiş olduğu şahsiyet gelişimi eğitiminde alanının en iyilerinden ve en başarılılarından olmasının bir diğer nedeni de, uluslararası alanda danışmanlık eğitimi veren ve bu konuda kendini kanıtlamış olan Tony Robbins’in eğitmeni olan Doktor Woodsmall’dan eğitim almasıdır.

İsa Mayil ve Ekibi Kimlere Hizmet Etmektedir?

Alanında kendini son derece kanıtlamış olan İsa Mayil ve uzman eğitimci kadrosu, Avrupa’da yaşayan gurbetçilerin zihinsel anlamda kişisel gelişimlerini tamamlamalarına yardımcı olarak, eğitim alan kişilerin yetkinliğe ulaşıp hedef ve hayallerine ulaşmalarını sağlamaktadır.

Eğitim boyunca öğrencilere çeşitli yöntem ve tavsiyeler gösteren İsa Mayil ve uzman eğitimci kadrosu, verilen yöntemleri uygulayan tüm öğrencilerin başarılı sonuç göstermesi neticesinde, eğitim alan öğrencilerin hayatlarında büyük bir değişikliğe imza attı.

İsa Mayil ve başarılı eğitimci kadrosu, İslami değerlerimize, örf ve adetlerimize uygun şekilde, yalnızca Avrupa’da yaşayan gurbetçilere özel eğitim vermektedir.

Başarıya Giden Yol: İsa Mayil ve Uzman Ekibi Negatif düşünce, olumsuz kararlara ve başarısızlığa yol açmaktadır. Kişiler bu durumda ne yapacağını bilmez ve işleri daha da kötüye sürükleyebilir. Tam da bu noktada İsa Mayil ve uzman eğitimci kadrosu devreye girerek kişinin negatif düşüncelerinden kurtulmasına ve hedefleri için hangi yolları izleyecek olmasına yardımcı olarak, kişinin kafasındaki kilitleri çözüme kavuşturur. Böylelikle eğitim alan kişiler negatif düşüncelerden tamamen kurtulur ve hayatını daha iyi şekillendirir.

Şahsiyet Gelişim Uzmanı İsa Mayil’i incelediğimizde eğitim alan kişiler tarafınca, vermiş olduğu eğitimlerin beğenildiğini ve öğrencilerin eğitimler neticesinde başarıya ulaştıklarını görmekteyiz. Binlerce kişinin hayatını değiştiren, sosyal medya üzerinde de insanlara yol göstermeye devam ederek binlerce takipçisine ışık olan İsa Mayil, kişisel gelişim konusunda yardıma ihtiyacı olan insanları 3 adımda başarıya götürecek olan metod ile kafa karışıklığına son vermektedir. Bu metod şu şekildedir:

İlk Adım: Kendini Bilmek, Tanımak

İkinci Adım: Negatif Düşüncelerinden Uzaklaşarak Kabuğunu Kırmak

Son Adım: Verilen Eğitimler Doğrultusunda Kalıcılığı Sağlayıp, Sürekliliğe Ulaşmak
Unutmayın ki en iyi yatırım kendinize yaptığınız yatırımdır.

Yazımızı; Şahsiyet Gelişim Uzmanı, insanlara yol gösterme adına çalışmalar sürdüren ve kişilerin kafa karışıklığına son vererek, özgüven artışı sağlayarak hedeflerine ulaşmalarını sağlayan Mayil Coaching Akademie kurucusu İsa Mayil’in motivasyon arttırıcı sözleriyle bitirmek istiyoruz:

“Akıllı insan telefon, araba veya mutfak yenilemek yerine kendi eğitimine para yatırır.”

“Eğitimine yatırım yapan bir iş insanı, sürekli olarak rakiplerinden bir adım öndedir.”

“Başkaları eğlenirken çalışıp kazananlara şanslı diyemezsin.”

Daha fazla bilgi almak için Mayil Coaching Akademie’nin websayfasını ziyaret edebilirsiniz: https://mayilcoaching.com

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.