Ana Sayfa Güncel 24 Eylül 2022 356 Görüntüleme

Ticarex

Ticarex

İnternet teknolojisi, bireylerin ve kurumların dijital dünyada yer almasını ve markalaşma, ürün tanıtımı satış gibi işlemleri yapmalarını sağlıyor. Ticarex, profesyonel ekipleri ile herkesin ve her sektördeki kuruluşların en çok ihtiyaç duydukları e-ticaret çözümlerini sunuyor. e-ticaret paketleri satışı yapan firma olarak her müşterinin ihtiyacına ve sektörde almak istediği konuma göre seçenekler sunuluyor. Akıllı e-ticaret paketleri sayesinde kendi sitesini istediğiniz gibi tasarlayabiliyor ve marka bilinirliğinizi artırabiliyorsunuz.

Akıllı E-Ticaret Paketleri

Türkiye genelinde her sektörden yüzlerce firmanın tercih ettiği ve e-ticaret çözümleri alanında lider olma yolunda yürüyen Ticarex sürekli yeni geliştirmeler sunuyor. E-ticaret sitesi tasarım ve altyapı sistemlerinde yenilikçi yaklaşım ve profesyonel ekiple en iyi hizmetler sunuluyor. Akılla e-ticaret paketlerinde, anahtar teslimi profesyonel çözümler sunduğu için tüm müşterileri eksiksiz seçenekler sunuyor. Teknik destek hizmetleri ile akıllı e-ticaret paketlerini kurulum öncesi ve sonrası aşamalarda müşteri memnuniyeti sağlıyor. Paket satışı için müşteri taleplerini dinliyor ve ihtiyaca uygun en iyi çözümü en kısa sürede tamamlıyor.

Profesyonel E-Ticaret Çözümü

E-ticaret yazılımı yapan ve Türkiye genelindeki tüm müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayan firma olarak profesyonel çözümler sunmaya devam ediyor. E-ticaret çözümleri için domain, hosting, güvenlik, e-posta, online ödeme altyapıları gibi ihtiyaç duyulan tüm seçenekler sunuluyor. Ticarex Akıllı e-ticaret paketlerinde ihtiyaca uygun çözüm seçenekleri bir paket halinde bütün olarak sunuluyor. Sektör yapılarına göre tasarımlar hazırlandıktan sonra tüm entegrasyon işlemleri yapılıyor ve gerekli testler tamamlandıktan sonra müşteriye teslim ediliyor. İlk tasarım ve sonrası aşamalarında her zaman profesyonel çözümler sunuluyor.

Kullanıcı Dostu Kolay Kullanım Özellikleri

Akıllı e-ticaret paketleri, online ticaret yapmanızı kolaylaştırıyor ve kendi sitenizi kendinizin daha rahat yönetmesini sağlıyor. Tüm çalışmalar ve tasarımlar, kullanıcı dostu kulanım kolaylığı özelliğinde yapılır. Kullanılan teknolojiler ve akıllı çözüm önerileri sayesinde, e-ticaret sitenizin yönetimi ile ilgili işlemler çok kolay ve hızlı olacaktır. E-ticaret sitelerinde tasarım çok önemlidir. Kullanıcı dostu olması, erişim yapan müşterilerin, online işlemlerini daha kolay yapmalarını ve ürün ile ilgili bilgilere kolay ulaşmalarını sağlıyor. Müşteri beklentileri dinlendikten sonra proje aşamasına geçilirken her zaman kullanıcı dostu e-ticaret çözümleri üretilmeye çalışılır.

Esnek Tema Tasarımı

İnsanlar, online ticaretle ilgili araştırmalarını yaparken, erişim yaptıkları sitelerin tasarımlarına ve görselliğine dikkat eder. İlk bakışta müşteriye güven verebilmek için ara yüz görselinin ilgi çekici ve kolay kullanım özelliğinde olması çok önemlidir. Müşteri tercihine göre estek tasarım uygulamaları kullanılıyor ve her aşamada müşteri görüşleri alınıyor. Akıllı e-ticaret çözümlerinde kendi sitenizi tasarlayın uygulaması ile gerekli ayarları yapmanız sağlanıyor ve sitenizi istediğiniz gibi tasarlayabiliyorsunuz. Müşterilere sunulan sistemler sayesinde sektöre, ihtiyaca ve rakiplere göre e-ticaret sitenizi rahatlıkla oluşturabiliyor istediğiniz tasarımı kullanabiliyorsunuz.

Akıllı E-Ticarette Mobil Uyumluluk

E-ticarette, hedef kitleye ulaşmak ve rakiplerin önüne geçebilmek önemlidir ve her zaman öncelikler arasında yer alır. Günümüz teknolojileri, insanların büyük bir bölümünün mobil cihazları kullanması ve bunlar üzerinden işlemler yapması, e-ticaret siteleri için mobil uyumluluğu zorunla yapıyor. Profesyonel ekipler tüm tasarımları mobil uyumlu hale getirerek müşteriye sunuyor.

Sipariş Ve Kargo Yönetimi

Akıllı e-ticaret çözümleri ile müşterilerin en iyi online satış sitelerine sahip olmaları sağlanıyor. Müşterilere sunulan akıllı e-ticaret sistemleri ile online sitede olması gereken, sipariş ve kargo yönetim ayarlarını kolaylıkla yapabilirsiniz. Online satış işlemlerinde ürünün seçilmesinden satışı ve müşteriye teslim aşamalarını adım adım takip edebilir ve kontrol altında tutabilirsiniz. Sunulan hizmetler sayesinde müşteriler, ürünlerini ekliyor ve satış yapmaya başlıyor.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.