Ana Sayfa Güncel 26 Eylül 2022 210 Görüntüleme

Ankara Beyaz Eşya Tamir Servisi

Buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi gibi tüm beyaz eşya çeşitlerinde her marka ve modele en uygun fiyatlarla hizmet veren Ankara Beyaz Eşya Tamir Servisi , müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Birçok tanınmış markanın cep yakan servis fiyatlarına inat, müşterilerinin yüzünü güldüren servis firması, arkasında binlerce güler yüzlü müşteri bırakmanın haklı gururunu yaşıyor. Hedefleri arasında; kaliteli hizmet, daima müşteri memnuniyeti, uygun fiyat verme bulunan firma, sektörün öncüsü olma yolunda da hızla ilerlemeye devam ediyor.

Bünyesinde konusunda uzman ve sertifikalı personel çalıştıran firmanın, beyaz eşya tamiri konusunda tamir edemeyeceği hiçbir husus bulunmuyor. Elektronik arızadan mekanik arızaya, programlama arızasından, yanlış kullanım tespitlerine kadar birçok arıza türü için bu zamana kadar kalıcı çözümler sunmuştur.

Arkasında bıraktığı binlerce güler müşteri arasına katılmak için tek yapmanız gereken firma ile iletişime geçmek. Ankara’nın tüm bölgelerine hızlı tamir servisi hizmeti sunan firma;

  • Buzdolabı tamiri,
  • Bulaşık makinesi tamiri,
  • Çamaşır makinesi tamiri,
  • Kombi tamiri,
  • TV tamiri,
  • Dondurucu Tamiri,
  • Sanayi Tipi Dondurucu Tamiri

Başta olmak üzere birçok tamir hizmeti sunmaktadır.

Sizde hemen arayın, en uygun fiyata en kaliteli beyaz eşya servis hizmetine sahip olun. Üstelik 6 ay garanti kapsamında! Telefon: 0 312 360 11 60 , Adres: Emrah Mahallesi Basın Caddesi 131 / A 06010 Keçiören ANKARA , Web Sitesi: www.ankaratamirservisi.com

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Minecraft VDS Nedir?

Minecraft VDS Nedir?