Ana Sayfa Güncel 29 Kasım 2021 405 Görüntüleme

İstanbul’da lodos! Dalgalar 3 metreye kadar ulaştı

İstanbul’da beklenen kuvvetli lodos sabah saatlerinde etkili oldu. Caddebostan Sahili’nde oluşan dalgaların boyu 3 metreye kadar ulaştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM, İstanbul için kuvvetli lodos uyarısında bulunmuştu. Bugün sabah saatlerinde kuvvetli lodos etkisini gösterdi. Kadıköy Caddebostan Sahili’nde ve Bakırköy Sahili’nde dalgalar oluştu.

Lodos nedeniyle dalgaların yüksekliği zaman zaman  yaklaşık 3 metreye kadar ulaştı. Kadıköy’de sahile yürüyüş yapmak için gelen vatandaşlar da o anları cep telefonlarıyla kaydetti. Lodos nedeniyle oluşan dev dalgaları görüntüleyen bir kişi, “Çok keyifli her şey çok güzel. Hoşuma gitti. Kuşlar, dalgalar sahile vuruyor, çok güzel bir sabah” dedi.

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.