Ana Sayfa Spor 3 Nisan 2022 348 Görüntüleme

Trabzonspor Adım Adım Şampiyonluğa Gidiyor

En son 1983-1984 sezonunda Süper Lig şampiyonu olan ve 38 yıldır süren şampiyonluk hasretini bu sene sona erdirmeye çok yakın olan Trabzonspor‘un bu başarılı grafiği Trabzon’da cadde ve sokaklara da yansıdı.

Trabzon’da bir çok cadde, sokak ve evler bordo mavi bayraklarla süslenirken, Murat Zorluoğlu‘nun Belediye Başkanı olduğu Trabzon Büyükşehir Belediye binası da dev Trabzonspor bayrağıyla süslendi.

70 puanla Süper Lig’de lider olan Trabzonspor, en yakın rakibi Fenerbahçe’ye maç eksiği olmasına rağmen 14 puan fark attı. Aradaki bu puan farkı ve sahadaki başarılı futbol bordo-mavili taraftarların şampiyonluğa olan umutlarını artırmaya devam ediyor. Çok büyük bir aksilik olmazsa kesin şampiyon gözüyle bakılan Trabzonspor için şampiyonluk kutlamalarına hazırlanan bordo mavili taraftarlar kentin dört bir yanını Trabzonspor bayraklarıyla donattı.

Belediye binalarına dev Trabzonspor bayrakları asan Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Ortahisar Belediyesi, Trabzon Kalesi’nin surlarına ve  Kanuni Bulvarı’nın Boztepe geçiş viyadüğünün ayaklarına Trabzonspor bayrağı astı. Viyadüğün ayaklarına asılan 661 metrekarelik bayrak, kentin şampiyonluğa olan özlemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi belediyeye ait toplu taşıma araçlarında biniş kartlarını cihaza okutulduğunda “O sene bu sene” mesajını dinletiyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzonspor’un başarılı geçen bir sezonun ardından şampiyonluğa son hızla koştuklarını söyledi.

Zorluoğlu ayrıca şampiyonluk kutlamaları için Trabzonspor Kulübü ile Ortahisar ve diğer ilçe belediyelerle koordinasyon halinde olduklarını belirtti.

Trabzon Haber‘lerini okumak için bizi takip etmeye devam edin.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.