Ana Sayfa Spor 23 Mart 2022 339 Görüntüleme

Göztepe’de İrfan Can Eğribayat kararı!

Göztepe Kulübü, kaleci İrfan Can Eğribayat’ın Alanyaspor maçından sonraki hareketleri nedeniyle kadro dışı kaldığını açıkladı.

Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Göztepe, başarılı kalecisi İrfan Can Eğribayat’ın kadro dışı kaldığını açıkladı.

Aytemiz Alanyaspor maçından sonra tribündeki Göztepeli taraftarlarla tartışan İrfan Can Eğribayat, takım arkadaşlarının araya girmesiyle sakinleştirilebilmişti. Göztepeli taraftarlar, maçın başından sonuna kadar top İrfan Can’a geldiğinde ıslıkla protesto etmiş ve küfürlü tezahüratlarda bulunmuştu. İrfan Can’ın tribünlerle yaşadığı gerilim sırasında sahaya çok sayıda yabancı madde atılmıştı.

“DİSİPLİNSİZ DAVRANIŞLAR…”

Yaşananların ardından bir duyuru yapan Göztepe Kulübü, 23 yaşındaki kalecinin kadro dışı bırakıldığını duyurdu:

“Profesyonel Futbol A Takımı oyuncumuz İrfan Can Eğribayat, A. Alanyaspor karşılaşmasının ardından gerçekleştirdiği disiplinsiz davranışı nedeniyle kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

AYRILIK KARARI ALABİLİR

Öte yandan, başta Galatasaray olmak üzere birçok kulübün radarındaki İrfan Can Eğribayat’ın İzmir ekibinden ayrılık kararı aldığı iddia edildi. Göztepe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan İrfan Can Eğribayat, bu sezon Süper Lig’de oynadığı 30 maçta 50 gol yedi. Ligde 27 puanla 18. sırada bulunan Göztepe, milli aranın ardından Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.