Ana Sayfa Magazin 25 Şubat 2022 749 Görüntüleme

Zeynep Bastık Hakkında Zeynep Bastık şarkılarını dinle

Zeynep Bastık Hakkında Zeynep Bastık şarkılarını dinle

Zeynep Bastık, 8 Temmuz 1993 yılında Çanakkale’de doğmuştur. Ortaokul ve liseyi İzmir’detamamlamıştır.Sanatçı bir aileden gelmesi müzikle içe içe geçen bir hayat yaşamasına neden oldu.Dansaküçük yaşlarda başladı. 2008 yılında Anadolu Ateşi’ne katıldı.

Zeynep Bastık’ın Kariyeri

Profesyonel müziğe 2010’da adım atmıştır. İzmir’de cover grubu “Jackpot” ile 2012’ye kadar birlikte çalışmıştır. Murat Dalkılıç’ın üç yıl boyunca vokalistliğini yaptı. 2014 yılında ilk single çalışması “Fırça”yı yayımladıktan sonra solo kariyerine devam etti.YouTube üzerinden sayısız seslendirme yayımladı.2019 yılında Anıl Piyancı ile birlikte “Bırakman Doğru mu?” isimli birsingle çalışması yaptı. Adı Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi gençlik dizilerinde de oynamıştır.Evden bazı sevilen parçaları seslendirdi. Ev konserlerinden sonrakonserden konsere koşan Zeynep Bastık ilk kez çıktığı Harbiye’de 2 gün boyunca 10.000 kişiye muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Sitemizden Zeynep Bastık şarkılarını dinle, hiç zahmet çekmeden Zeynep Bastık mp3lerini indir.

Zeynep Bastık Mp3lerini İndir 

Yeni şarkılar çıktıkça güncellenen ve müzik gündeminden geri kalmayan mp3indirdurum.com sitesinde Zeynep Bastık’ın bütün muhteşemşarkılarını bulabilirsiniz.Tıkla ve Zeynep Bastık mp3lerini indir. Zeynep Bastık şarkıları hemen her gün daha çok dinleniliyor. Sosyal medyada sanatçının paylaştıkları ana be an takip ediliyor. Youtubekanalinda paylaştığı coverlarlamüzikseverleri sevindiren Zeynep Bastık her söylediği şarkıyı çok güzel yorumluyor. Covervideoları yüklenir yüklenmez takipçileri soluğu ekran başında alıyor. Zeynep Bastık’ın tüm şarkılarını sitemizden ücretsiz dinleyebilirsiniz. Sanatçının şarkıları sitemizle size oldukça yakın. Hayranları yakın zamanda evlenmiş olan sanatçınınçalışmalarının devamını bekliyor. Özellikle yaptığı cover parçaları tekrar tekrar dinleyenler yeni parçaların gelmesini iple çekiyor. Zeynep Bastık’ın en son çıkan parçalarını sitemizde bulabilir, dilediğinizi telefonunuza indirebilirsiniz. Gününüzü hareketlendirmenin en iyi yolu, kıpır kıpır Zeynep Bastık şarkılarını dinlemekten geçiyor.

Zeynep Bastık akustik ve elektronik müzik tarzında şarkı söylemektedir.Çok duygusal biri ama kolay alınıp kırılan biri değil. Duygularıyla yaşayan, taktikler olmadan hislerini sonuna kadar paylaşabilen birisi.Zeynep Bastık, 2021’de reklamcıTolga Akış ile evlenmiştir. Evlendikten sonra da müzik çalışmalarını sürdürüyor. Sitemizde yer alan şarkıları arasında en son çıkan Zeynep Bastık şarkılarını dinle.

Zeynep Bastık Şarkıları

Zeynep Bastık’ınbazı şarkıları şunlar:

Uslanmıyor bu (2020), Mod(2019), Bırakman Doğru Mu (2019), Her Yerde Sen (2019), Çukur (2020), Şahaneyim (2017), Fırça (2014), Seni Kimler Aldı (2020), Hikayesi Var (2020).

Emine Bulut olayında da örnek bir davranış sergileyen Zeynep BastıkÇeşme Amfi Tiyatro’daki konserinin gelirinin tamamını Emine Bulut’un kızına bağışlayacağını ifade etti. Birbirinden güzel Zeynep Bastık şarkıları ileeğlenmek için sanatçının sitemizde yer alan şarkılarına göz atabilirsiniz.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.