Ana Sayfa Magazin 12 Aralık 2022 226 Görüntüleme

Adele’den samimi itiraf: “Günde 5 terapi seansı alıyordum”

Adele, daha önce salgın nedeniyle ertelenen, nihayet geçtiğimiz günlerde gerçekleşen şovuyla izleyenleri büyüledi. Adele’in hazırlık süreci ve hatta şovun biletlerinin yüksek fiyatları sık sık magazin basınında yer almıştı.

Şimdi ünlü şarkıcı, Las Vegas’ta gerçekleşen bu özel şov için yeniden terapi aldığını anlatıyor. Adele, 10 Aralık Cumartesi günü “Weekends with Adele”de izleyicilere samimi itiraflarda bulundu. Grammy ödüllü şarkıcı, Las Vegas’taki rezidansında hayranlarına tedaviden sonra tekrar terapiye başladığını söyledi:

“Başlamam gerekiyordu. Önceden, açıkçası, boşanırken, temelde günde beş terapi seansı alıyordum. Ama kendi davranışlarımdan ve söyleyeceklerimden kendimi sorumlu tutmayı bıraktım. Ve şimdi bunu yeniden yapıyorum çünkü size her şeyi verebileceğimden emin olmak istiyorum. Ve bu haftaki tüm terapi seansım gerçekten ilginçti, bu şovlarla ilgiliydi.”

Adele daha sonra, ciddi bir sahne korkusu yaşamasına rağmen, şarkı yazmanın kendisi için ne kadar önemli olduğunu açıklamaya devam ederken ağladı: “Her zaman çok duygulanıyorum, müzik yapmayı seviyorum ama canlı performansın beni gerçekten korkutan ve içimi korkuyla dolduran bir yanı var. Bu yüzden büyük bir turne sanatçısı değilim. Geçen sefer yapabileceğimi kanıtlamak için yaptım.”

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.