Ana Sayfa Magazin 9 Ekim 2022 293 Görüntüleme

Spice Girls üyesinin dolandırıcılarla başı dertte

Spice Girls’ün çılgın üyesi Mel B olarak tanınan Melanie Janine Brown’ın WhatsApp’ı kripto para dolandırıcılarının eline geçti. Dolandırıcılar, Mel B gibi davranarak, ünlü ismin yakınlarından para istediler.

Bilgisayar korsanlarının hedefinde bu defa da Spice Girls üyesi Mel B var. Özellikle hayır kurumları ile yakın ilişkileri ve başlattığı yardım kampanyalarıyla dikkat çeken Mel B, kripto para dolandırıcılarının arkadaşlarını ve ailesini hedef aldığını ve sahte yardım bağışları talep ettiğini gördükten sonra polisi aradı.

Ailesine ve ünlü arkadaşlarına sahte kripto para birimi bağış talepleri gönderen WhatsApp bilgisayar korsanları, susuzluktan ölen Afrikalı çocuklara yardım etmek için bir yardım projesi başlattıklarını yazdılar.

Mel B’ye yakın bir kaynak Sunday People’a, yıldızın dolandırıcılık hakkında hiçbir şey bilmediğini ve hayırsever girişimleriyle tanındığı için ihlal edildiğini ve öfkelendiğini söyledi.

Spice Girls üyesinin yaşadığı sorunun, bu hafta başında görevden alınan Ticaret Bakanı Conor Burns ile ilgili yaptığı üstü kapalı yorumdan sonra gerçekleşmesi ise dikkat çekti.

Perşembe günü Mel B, Burns’ün taciz iddiasıyla soruşturulmakta olduğu ortaya çıkınca, şifreli bir tweet atarak görevden alınan ticaret bakanı Conor Burns’ü hedef aldı. Mel B, “Asansörde bana ne dediğini hatırlatmama izin ver…..” diye yazdı.

Mel B, Burns ile bir araya geldiği konferansa aile içi istismar mağdurlarına daha fazla destek çağrısında bulunmak için katılmıştı.

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.