Ana Sayfa Magazin 24 Şubat 2022 612 Görüntüleme

Bayraklar

Bayrak, cumhuriyetimizin önemli simgelerinden biri olup üzerinde taşıdığı ay ve yıldızla bağımsızlık mücadelemizi ortaya koyan Türk Bayrağına hayatın her alanında yer verilebilir. Ev, ofis ve iş yerinde önemli günlerde bayrak asılabilir. Kalıcı olarak uzun yıllar kullanılabilecek ve özel tasarım detayına sahip bayraklar, bayrak ürünleri arasında yer alır. Milli bayramlarda yapılacak olan kutlamalarda çıtalı kağıt bayraklar, alternatif seçenek olarak karşımıza çıkar.

Bayramlarda balkona Türk bayrağı asmak için yine çeşitli boyutlarda bayrak çeşitleri mevcuttur. Bu bayraklar, her ihtiyaca cevap verir niteliktedir. Aynı zamanda cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün portrelerinin yer aldığı bayrak ürünleri de sunulur. Türk Bayrağı, üzerinde Atatürk portresi tasarımlarıyla makam odalarında veya iş yerlerinde rahatlıkla kullanılabilir.

Çeşitli Boyutlarda Türk Bayrakları

Türk bayrağı çeşitleri; ev, iş yeri, tören ve özel günlerde kullanılmak üzere her yere uygun bir şekilde çeşitli boyutlarda üretilmektedir. Milli törenler için belirlenen bayrak standardı 150*225 cm’dir. Bu boyutlara sahip kaliteli kumaş kullanılarak üretilmiş bayraklar, göndere çekilebilir ve amacına uygun bir biçimde kullanılabilir.

Özel kimyasal kullanılarak boyanan bayraklar, uzun süre kullanıma uygun olup çok çabuk deforme olmaz. Dış mekan kullanımında da herhangi bir sorunla karşılaşılmaz. Binanın bütününe asılacak olan büyük bayraklar da bayrak imalatçısı tarafından sıklıkla üretilen ürünler arasında yer almaktadır. Bu bayraklar da dayanıklı bir yapıya sahiptir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.