Ana Sayfa Spor 30 Ocak 2022 269 Görüntüleme

Crivelli, Antalyaspor’dan ayrıldı! Yeni adresi Fransa…

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden FT Antalyaspor, Enzo Crivelli’nin sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini bildirdi.

Sezon başında Medipol Başakşehir’den kiralık olarak Fraport TAV Antalyaspor’a transfer olan Enzo Crivelli’nin sözleşmesi karşılıklı anlaşma yoluyla feshedildi. Kırmızı beyazlı ekibin resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada, “Başakşehir Futbol Kulübü’nden kiralık olarak kadromuzda yer alan futbolcumuz Enzo Crivelli’nin sözleşmesi karşılıklı anlaşarak feshedilmiştir. Futbolcumuza verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Crivelli’nin ismi son dönemde Fransa Ligue 1’de kalma mücadelesi veren Saint-Etienne ile anılıyordu. Kiralık anlaşmasının sonlanmasından sonra bu iddianın gerçekleşme ihtimali de arttı.

Antalyaspor ile 12 lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupa maçında 550 dakika forma giyen Crivelli, gol ya da asist katkısında bulunamadı.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.