Ana Sayfa Spor 28 Kasım 2021 694 Görüntüleme

CANLI | Fatih Karagümrük-Trabzonspor

Fatih Karagümrük-Trabzonspor maçını canlı olarak Sözcü Spor’dan takip edebilirsiniz… Süper Lig’de heyecan Fatih Karagümrük-Trabzonspor maçı ile devam ediyor. 2021-22 sezonunun 14. haftasında lider Trabzonspor, deplasmanda Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşıyor. Fatih Karagümrük-Trabzonspor maçının tüm detayları ve canlı anlatımı haberimizde…

Süper Lig’in 14. haftasında. evinde yenilgi yüzü görmeyen Fatih Karagümrük ile namağlup liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor karşı karışa gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek.

Deplasmanda 24 maçtır yenilmeyen Trabzonspor, 12 maçtır evinde maç kaybetmeyen Fatih Karagümrük’e konuk oluyor. Bu sezon ligde namağlup yoluna devam eden Trabzonspor, şampiyonluk yarışında bir engeli daha kayıpsız geçmek istiyor. Ev sahibi Fatih Karagümrük ise evinde oynayacağı maçı kazanarak bordo-mavililere ‘Dur’ demenin planlarını yapıyor.

İki takım Süper Lig’de bugüne kadar 4 kez karşılaştı. Söz konusu maçların tamamını kazanan Trabzonspor rakibine hiç puan vermedi. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçlarda bordo-mavililer sahadan 2-0 ve 2-1’lik skorlarla ayrıldı.

EN UZUN SERİYİ TEKRARLAMAK İSTİYOR

Karadeniz ekibi için Fatih Karagümrük ile oynayacağı maç hem şampiyonluk yarışı için hem de yeni serilerin yakalanması adına büyük bir önem taşıyor. Görev yaptığı son 25 maçta yenilgi yüzü görmeyen Abdullah Avcı’nın yanı sıra bordo-mavililer de 1995 yılında yakaladığı 26 maçlık yenilmezlik serisini Fatih Karagümrük karşısında tekrarlamak için mücadele edecek.

Bordo-mavili takımın başında Süper Lig’de çıktığı 45 maçta 28 galibiyet, 11 beraberlik ve 3 yenilgi alan Abdullah Avcı, son 25 maçı ise kaybetmedi. 2016’da Başakşehir’in başında 26 maç yenilmeyen Avcı, en uzun yenilmezlik serisini tekrarlamak isterken, aynı zamanda teknik direktörlük kariyerinin en uzun galibiyet serisini de yenilemek için sahaya çıkıyor. Avcı, Başakşehir’in başında 7 maç üst üste kazanmıştı.

Lig’de 33 puanla namağlup yoluna lider olarak devam eden Trabzonspor, son 6 maçını kazanarak sahadan ayrıldı.

ABDÜLKADİR ÖMÜR BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYOR

Trabzonspor’da, genç oyuncu Abdulkadir Ömür’ün de yükselen performansı dikkat çekiyor. Son iki haftada oynanan Beşiktaş ve Gaziantep FK maçlarını boş geçmeyerek rakip fileleri birer kez havalandıran yetenekli oyuncu, Fatih Karagümrük karşısında gol ya da goller bulması halinde futbol kariyerinde bir ilke imza atmış olacak.

Bu sezon Süper Lig’de üst üste 2 gol atan oyuncu, yarın deplasmanda oynanacak olan maçta da gol bulması halinde futbol kariyerinde ilk kez üst üste 3 maçta gol bulmuş olacak. Ligin ilk 13 haftalık bölümünde 12 maçta 730 dakika görev yapan genç futbolcu, geçtiğimiz sezon ise 23 maçta bin 1518 dakika forma giyerek 2 gol atmıştı.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.