Ana Sayfa Spor 28 Nisan 2021 304 Görüntüleme

Fatih Terim: Yedlin, Ali Palabıyık ve Suat Arslanboğa tarafından dışarı alındı

Süper Lig’in 38. haftasında oldukça zorlandığı maçta İttifak Holding Konyaspor’u 1-0 mağlup eden Galatasaray, lider Beşiktaş ile 6 puanlık farkı korudu. Karşılaşmanın ardından beIN Sports’a konuşan Fatih Terim, üst üste oynanan maçlardan ve Ali Palabıyık ile Suat Arslanboğa’dan şikayet etti.

Şener’in 1 haftada üç maç oynadığını, Linnes’in ise henüz hazır olmadığını belirten Fatih Terim “Bir haftada 3 maç oynayan ve uzun süredir oynamayan Şener, artık gidemiyor. Martin Linnes de hazır değil ama Yedlin, Ali Palabıyık ve Suat Arslanboğa tarafından dışarı alındı. Şurada kaldı 4 maç… Galatasaray gibi bitirmemiz lazım. Luyindama, pozitif çıkınca stoper yok. Taylan’ı stopere aldık. Ozornwafor da pozitif çıktı. Bir de bunlarla uğraşıyorsunuz. Hiç kolay değil. Sırtımızı yere gelmeden pes etmeyeceğiz. Daha evvel yaptık, yine yaparız” dedi.

Son dakikalarda gelen gol ve Emre Akbaba’nın performansı hakkında da konuşan Fatih Terim, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Son dakikalara doğru da olsa kazanmasını bilmek, vazgeçmemek, Galatasaray’ın özellikleri… Yarışın içindeyiz. Burada puanlar kaybettik. Biz alışık değiliz buna… Pozisyon vermedik, bu da bizim için iyi gibi duruyor. Kolay değil, hiçbir takım için kolay değil. Emre, bizde hakikaten talihsiz iki ayak kırığı geçirdi. Oradan dönmek kolay değil… Emre’yi kazanmamız lazım… Emre değişik bir oyuncu… Onun gol atmasına da sevindim.”

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.