Ana Sayfa Magazin 3 Mart 2021 355 Görüntüleme

Bülent Ersoy’a tepkiler devam ederken Gülşah Saraçoğlu gerçek kürküyle şov yaptı

Bülent Ersoy, 55 gümüş tilkiden elde edilen kürkle poz verince hayvansevelerin şimşeklerini üzerine çekmişti. Diva, “Bu kürkü yeni almadım. Kürkçü arkadaşım benim fotorğafımı kullanıp reklam yapmış” demişti.

Daha Bülent Ersoy’a tepkiler dinmemişken ‘Doya Doya Moda’ programında jürilik yapan Gülşah Saraçoğlu, önceki gün yayına gerçek kürk giyerek çıktı.

“ÜŞÜDÜĞÜM İÇİN GERÇEK KÜRK GİYİYORUM”

Ünlü modacı daha önce kürkleriyle ilgili yaptığı açıklamada “Gardırobumda 8 değerli parça var. Servet değerindeler. Ne yapayım, gerçek kürk seviyorum” ifadelerini kullanmıştı.

2019 yılında sosyal medya hesabından kürklü fotoğraflarını paylaşan Gülşah Saraçoğlu’na ünlü isimlerde tepki yağmıştı.

Eleştirilerin odağı olan ünlü modacı da kendisini “Ben asla sahte kürk giymem. Üşüyorum, giyiyorum. Bu kadar! Ayrıca dünyada tek kürk giyen ben miyim? Beni günah keçisi ilan edeceklerine dönüp kendilerine baksınlar” diyerek savunmuştu.

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.