Ana Sayfa Magazin 1 Mart 2021 370 Görüntüleme

‘O kişiyle hiçbir ilgim yok’ demişti… Burcu Çağrı’dan Emre Altuğ’a fotoğraflı yanıt

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ’un adı, 1998 yılında düzenlenen bir güzellik yarışmasında üçüncü olan Burcu Çağrı ile aşk dedikodularına karışmıştı.

Burcu Çağrı, geçen haftalarda Instagram hesabından, “Gün geçtikçe çoğaldı bağımız, dört senede… Seni çok seviyorum” notuyla bir paylaşımda bulunmuştu.

Bunun üzerine Emre Altuğ, Burcu Çağrı ile aşk yaşadığı yönündeki iddiaları, “Benim o kişiyle hiçbir ilgim yok. Çıkan haberler doğru değil” diyerek yalanlamıştı. Bu açıklamanın ardından Burcu Çağrı’nın ne diyeceği merak konusu olmuştu.

Çağrı, bugün Instagram hesabından Altuğ ile  ile arkadaş ortamında çekilen fotoğraflarını ve isimlerini taşıyan uçak biletlerini yayınladı.

Eski manken, “Beni tanıyan ve seven yakınlarımın nezdinde yalancı konumuna düşürülmeye çalışıldığım için bu paylaşımı yapma ihtiyacı hissettim” mesajını yazdı.

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.