Ana Sayfa Güncel 16 Aralık 2022 330 Görüntüleme

Twitch Donate Nasıl Gönderilir 2023

Twitch Bağış Nasıl Atılır?

Twitch bağış nasıl atılır, Twitch’te yayınlarımızı takip eden insanoğlu tarafınca merak ediliyor ve araştırılıyor. Zira Twitch üstünden bağış göndermek isteyen kişiler PayPal vasıtasıyla izledikleri yayıncılara bağış atıyordu. Fakat PayPal’ın Türkiye’de ki faaliyetlerinin durdurulması, Twitch kullanıcılarını bağış gönderme mevzusunda fazlasıyla mağdur etmiş durumda. Eğer siz de Twitch üstünden gösterim izliyor ve izlediğiniz yayıncılara bağış gönderme işlemini yapamıyorsanız bu yazımızın devamında Twitch’te iyi mi bağış göndereceğinizi açıklıyoruz. Twitch üstünden izlediğiniz yayıncılara bağış göndermek için şekilleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Twitch donate nasıl atılır hususunda size adım adım şekilleri anlattık. Böylece artık canlı olarak yayınlarını takip ettiğiniz bir Twitch yayıncısına bağış atabileceksiniz. Toplumsal medya üstünde donate olarak da malum bağış gönderimi aslına bakarsak düşünüldüğü kadar zor değildir. Kolay bir halde bağış göndermek için çeşitli siteler bulunmaktadır. Sevmiş olarak izlediğiniz Twitch yayıncısına bağış gönderme yöntemlerini sizler için hazırladık.

Twitch Donate Gönderimi Nasıl Yapılır?

Twitch üstünden nasıl donate gönderimi sağlanır hususu günümüzde hala fazlasıyla araştırılmaya devam ediyor. Twitch seyircileri bir türlü bağış gönderme yöntemini bulmakta zorlanabiliyor. Bu soruna biz çözüm için bağış gönderme sitelerini derledik. Twitch bağış linki ile bağış gönderme yöntemlerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Yayıncılara bağış gönderimi yapabilmek için Twitch canlı gösterim platformunda bir üyeliğiniz bulunması gerekiyor. Bunun için Twitch web sayfasına ya da uygulaması üstünden giriş yapmalısınız. Peşinden ücretsiz bir şekilde istenilen hesap bilgilerini girerek profilinizi oluşturabilirsiniz.

Twitch üyeliğinizi oluşturmanızın peşinden çeşitli donate sitelerinde hesaplarınıza bakiye yüklemesi yapabilirsiniz. Donate sitelerinde hesaplarınızı yeni açtığınızda hesabınızda herhangi bir bakiye bulunması söz mevzusu değildir. Donate gönderme hizmeti sunan siteler içinde ise Oyuneks şeklinde donate göndermenize aracı siteler yer ediniyor.

Oyuneks ile iyi mi donate gönderilir sorusu en sık merak edilenler arasındadır. Zira donate gönderme siteleri içinde en sık tercih edileni ve güvenilen platform olarak bilinir. Siteye giriş yapmanızın peşinden hesap bilgilerinizle profilinizi açın. Peşinden donate gönderimi yapabilmek için bir bakiye yüklemesi yapmanız gerekmektedir.

Donate gönderme siteleri içinde bulunan bir Türk sitesi üstünden bu işlemi gerçekleştirmek için Oyuneks bağış gönderme sitesini tercih edebilirsiniz. Oyuneks üstünden Twitch yayınlarına donate gönderimi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Canlı yayında bağış göndermek için hesaplarınıza bakiye yüklemenizin peşinden donate göndermek istediğiniz hesaba Twitch vasıtasıyla giriş yapın. Her Twitch yayıncısının hesabında bir bağış gönderim linki bulunur. Bağış gönderebilmek için bu linki kopyalamalısınız.

Kopyaladığınız linki yukarıda vermiş olduğumuz donate gönderme sitelerinden herhangi birini seçerek yapıştırmanız gerekiyor. Türk ya da yabancı donate sitelerinden birini tercih edebilirsiniz. Burada mühim olan doğru yayıncının bağış gönderimi linkini kopyaladığınızdan güvenilir olmanızdır.

Seçmiş olduğunuz Twitch donate gönderimi sitesinde parasız bir halde üyelik açın. Hesabınıza banka ya da kredi kartınızı ödeme işlemlerini gerçekleştirmek için kaydedin. Buradan bağış gönderme sitesindeki profilinize yüklemek istediğiniz miktarı yükleyin.

Bundan önceki adımda kopyaladığınız yayıncı linki eğer doğru ise göndermek istediğiniz bağış miktarını ve bağış esnasında var ise istediğiniz bir açıklamayı yazın.

Tüm lüzumlu alanları doldurmanızın peşinden doğru işlemleri gerçekleştirdiğinizden güvenilir olmanızın peşinden en alt bölümde bulunan destekle butonuna tıklayın. Böylelikle belirlediğiniz bağış miktarı, istediğiniz Twitch yayıncısına iletilecek ve canlı yayında bağış notunuz ekranda görünecektir.

Bu adımları takip ederek Twitch’te desteklemek istediğiniz canlı gösterim açan kişilere bağış gönderebilirsiniz. Yazımızda yer verdiğimiz bağış sitelerinin tamamı güvenli olmasıyla beraber en popüler bağış gönderme siteleri içinde yer almıştır.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Kedi Köpek ve Hayvan Fiyatları

Kedi Köpek ve Hayvan Fiyatları