Ana Sayfa Güncel 16 Aralık 2022 141 Görüntüleme

Rotowash Oto Yıkama Makinaları

Rotowash, Türkiye’de profesyonel oto yıkama makinaları üreten köklü bir işletmedir. Yüzlerce referansa sahip olan firma, %87,5 oranında yerli üretim yaparak sektörde lider markalar arasında yerini almaktadır. Satış öncesi ve satış sonrası destekleri ile müşterilerine yüksek kalitede oto yıkama makinaları sunan Rotowash, teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip ederek müşteri memnuniyetini ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktadır. Kullanıcılarına en iyi hizmeti sunmak için çalışan Rotowash, sektöründe lider bir marka olarak öne çıkmaktadır.

Rotowash, kaliteli ürün ve hizmetleri ile müşterilerinin beklentilerini aşmaya odaklanmıştır. Makine ve ekipmanlarının yanı sıra, müşteri hizmetleri ve satış sonrası destek hizmetlerinde de üst düzey performans sunmaktadır. Firma, müşterilerinin memnuniyetini ve ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli olarak çalışmaktadır. Ürünlerin bakım ve onarımı için uzman ekipmanları ile hizmet vermektedir. Rotowash, yurt içi ve yurt dışında yüzlerce referansı ile sektöründe lider bir firma olarak tanınmaktadır.

Rotowash, basınçlı oto yıkama makinaları üretimi dışında self servis oto yıkama peronları, oto yıkama makinası yedek parçaları, sisleme pompaları ve köpük tankları gibi diğer ürünlerinde üretimini yapmaktadır. Pazarda önemli bir para sahip olan firmanın resmi web sayfasında tüm ürünleri ve teknik özellikleri bulunmaktadır. Gelişen teknolojileri en yakından takip eden firma sosyal medyada da aktif bir şekilde paylaşımlarını geniş kitlelere ulaştırmayı başarmaktadır.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Ferdi Aktaş kimdir ?

Ferdi Aktaş kimdir ?