Ana Sayfa Güncel 16 Aralık 2022 241 Görüntüleme

Ercan Havaalanı Transfer

Kıbrıs Transfer

Kıbrıs transfer işlemlerinizde lüks araçlar ile seyahat etmek istemez misiniz? Bizi arayın ve sizi hemen olduğunuz yerden alalım!

Kıbrıs VIP transfer adı altında birçok müşterimize lüks seyahat ayrıcalığı tanımaya devam ediyoruz. Özellikle havaalanından alınacak olan misafirleriniz için bu hizmeti tercih edebilirsiniz.

Havaalanı – otel arasında belirli başlı güzergahlarımız bulunmaktadır. Fiyatlandırmaları hakkında da detaylı bilgiye internet sitemizden erişim sağlayabilirsiniz. Yaptığımız  tüm transfer işlemlerinde lüks araçlar kullanıyoruz. Markamızın genel olarak çalıştığı araba markası Mercedes’tir.

Konfor ve lüks seyahati ön plana çıkaran Mercedes, yolculuk boyunca tüm fonksiyonları ile size hizmet etmektedir. Farklı marka, model araç isteyen müşterilerimiz için ise ekstra önem göstermeye çalışıyoruz. Eğer aracı kısa sürede temin edebiliyorsak sizi istediğiniz araçla transfer ediyoruz!

Kıbrıs Transfer Araçları Neler?

Transfer işlemlerinde konforu ön planda tutan müşterilerimiz için Kıbrıs VIP transfer hizmeti sunmaya devam ediyoruz.

Kıbrıs transfer işlemlerinde birçok müşterimiz konforu ve modernliği ön planda tutmamızı istiyor. Bizde müşterilerimizin geri dönüşlerini alarak yaptığımız transfer işlemlerinde uygun tipte araçlar kullanmaya özen gösteriyoruz.

Dünyanın her yerinde VIP sınıfı taşımacılık için kullanılan Mercedes marka araçlar ile seyahatinizi tamamlıyoruz. Transfer işlemlerinde kullanılan Mercedes marka araçların modelleri ise şu şekildedir:

  1. Mercedes Sprinter,
  2. Mercedes Vito,
  3. Mercedes C-180.

Transfer işlemleri için taşıyacağımız müşteri kapasitesine göre farklı modelde araçlarla hizmet ediyoruz. Maksimum 13 kişiye kadar yukarıdaki tipte araçlarımızda taşımacılık yapılmaktadır. Üstündeki sayılar için ise otobüs ile taşımacılık hizmeti vermekteyiz. Detaylı bilgilendirme için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Kıbrıs Transfer Fiyatları

Kıbrıs transfer fiyatları ne kadar? Transfer işlemlerinde fiyatı belirleyen 2 unsur bulunmaktadır.

Kıbrıs transfer fiyatları neye göre belirleniyor?

  1. Sizi almaya gelecek olan 3 farklı tipte Mercedes marka araç seçimi yapabiliyorsunuz. Araç seçimi yapmanız fiyatlandırmayı belirleyecek olan ana unsurlardan birisidir.
  2. Kıbrıs içerisinde gideceğini mesafeye göre fiyatlandırma değişiklik göstermektedir.

Genel olarak yukarıda bulunan 2 temel üzerine fiyatlandırma yapılmaktadır. Detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. İletişim numaralarımız internet sitemizin “İletişim” bölümünde yer almaktadır.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.