Ana Sayfa Güncel 27 Kasım 2022 254 Görüntüleme

ONİKİ’NİN HİBRİT OLARAK GLOBAL DÜZEYDE ÜÇÜNCÜ KEZ DÜZENLEYECEĞİ E-TİCARET VE E-İHRACAT KONFERANSI 29 KASIM’DA KAYSERİ’DE YAPILACAK

 Oniki, yenilikçi konseptiyle hayata geçirdiği E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı’nın üçüncü ayağını 29 Kasım 2022’de Kayseri Ommer Hotel’de gerçekleştirecek. Hibrit konsepte sahip etkinliğe global düzeyde yoğun bir katılım bekleniyor.

E-TİCARET VE E-İHRACAT EKOSİSTEMİ BİR KEZ DAHA ONİKİ’DE BULUŞACAK

 Oniki bu konferansta Kayseri’deki üreticileri ve markaları, e-ticaret ve e-ihracat alanında bu ürünleri alıp satışını yapacak satıcılar ve ekosisteme çeşitli çözümler sunan hizmet ve servis sağlayıcı firmalarla bir araya getirecek. Böylece katma değeri ve ticari potansiyeli yüksek iş birliklerinin sağlanması hedefleniyor.

HİBRİT YAPAY ZEKA TEKNOLOJİSİ İŞ İNSANLARINI EN DOĞRU ŞEKİLDE EŞLEŞTİRECEK

Oniki tarafından geliştirilen yapay zeka destekli B2B matchmaking yapan hibrit event teknolojisi Kayseri’deki bu konferansta da fiziksel katılımcıların B2B masalarda, online katılımcıları ekranları başında bire bir iş odaklı networking yapmalarını sağlayacak. Oniki, geliştirdiği bu teknolojiyle etkinliğe katılan iş insanlarını kendilerine ve işlerine maksimum fayda sağlayacak en doğru 12 kişiyle buluşturuyor.

ETKİNLİĞE ÖZEL KONSEPT UYGULANACAK

Oniki yapay zeka teknolojisi haricinde sunduğu konferans + networking + eğlence konseptini yine bu etkinlikte de uygulayacak. Böylece katılımcılar bir yandan süre sınırı olan faydalı bilgiler içeren sunumlar dinlerken diğer yandan yapay zeka destekli B2B eşleşmelerle işlerini büyütme fırsatı yakalayacak. Tüm gün sürecek etkinlikte katılımcılar öğle yemeği ve kahve aralarında da networking yapma fırsatı bulacaklar.

1 KASIM’DA E-TİCARET VE E-İHRACAT EKOSİSTEMİ ONİKİ’DE BULUŞTU

 Oniki’nin 1 Kasım 2022’de Mall of İstanbul – Hilton Convention Center’da gerçekleştirdiği konferansta E-Ticaret ve E-İhracat alanında çözüm üretmiş olan markalar, yazılım ve teknoloji şirketleri ile bu alandaki çözümleri arayan ve E-Ticaret – E-İhracat yapan ya da yapmayı planlayan KOBİ’ler, üreticiler ve girişimcileri bir araya geldi.

800’ÜN ÜZERİNDE KATILIM

 Hibrit konseptte gerçekleşen etkinliğin fiziksel kanadında 430 katılımcı yer alırken, online tarafta da 400’ün üzerinde katılım gerçekleşti. Belli aşamalardan geçirilerek özenle seçilen katılımcılar; etkinlik günü yapılan 12 B2B eşleşme seansıyla birlikte toplamda 8500’ün üzerinde bire bir iş odaklı networking görüşmesi gerçekleştirdiler.

Katılımcılar bu etkinlikten büyük bir verim aldıklarını, daha önce yaşamadıkları bir etkinlik deneyimi yaşadıklarını ve sektörün bu tarz etkinliklere ihtiyaç duyduğunu özellikle belirtti.

HİBRİT YAPAY ZEKA TEKNOLOJİSİ İŞ İNSANLARINI EŞLEŞTİRDİ

 İlk iki etkinlikte Oniki tarafından geliştirilen yapay zeka destekli B2B matchmaking yapan hibrit event teknolojisi bu konferansta da kullanılarak katılımcıların B2B masalarda bire bir iş odaklı networking yapmalarını sağlayacak. Oniki, geliştirdiği bu teknolojiyle etkinliğe katılan iş insanlarını kendilerine ve işlerine maksimum fayda sağlayacak en doğru 12 kişiyle bir araya getiriyor.

Oniki’nin düzenlediği konferanslara oniki.net adresi üzerinden başvuru yapılıyor.

HT Bilişim Eğitim Danışmanlık – E-Ticaret Uzmanı ve Kurucu Genel Müdürü Hakan TOPUZOĞLU, bu etkinlikte bulunacağını, eticaretle ilgilenen herkesi beklediğini belirtti.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.