Ana Sayfa Güncel 27 Kasım 2022 225 Görüntüleme

DAPPY, yeni mağazasıyla Kayseri’de

70 il ve 7 ülkede dolaşarak bir bilgi dağarcığına ulaştık. Aynı zamanda Türkiye’de ki ilk recycle geri dönüşüm iplik üretimi yapan işletmeninde sahiplerinden biriyim. H&M , Zara ve bir çok markanın ürünlerinde ürettiğim iplikler kullanıldı. Hem örgü hem dokuma grubunda. İstanbul Moda akademisi ürünlerimizin tasarımını gerçekleştirdi.

6 Yıl öncesinde hayat felsefemiz olan dappy markasını oluşturduk ve bu günlere taşıdık.

Dappy’nin açılımı ise D – Düşün A – Anla P – Planla P – Paylaş Y- Yap olarak karşımıza çıkmaktadır.

Sanal satış ortamı wr sistemi ile beraber canlı satış ve sanal satış yapabilecek bir mağaza deneyimi sunacağız.

E ticaret ürünlerini wr sistemi ile destekleyecek ve birden fazla ürünü tanımış olacaklar.

Ayrıca e ticaret sitemiz Private Label ürünler yer alacak olup nihai tüketiciler , küçük ve orta ölçekli işletmelere iç ve dış piyasada destek vermek amacı ile satış yapabileceğiz.Aynı zamanda affilate dediğimiz iş ortaklığı sistemimizde hayat bulacak.

Yeşil ve Orange renkleri kullandık. Yeşil doğayı temsil ederken Orange geri dönüşümü ve tüketimi çağrıştırmaktadır.

Başlangıçtan son aşamaya kadar profesyonel çizgimizi koruyarak paydaşlarımızla hem e ticaret pazarına hem de mağazacılık deneyimlerine katkıda bulunacağımıza eminiz.

Dappy Mağazası Kasseria Alışveriş merkezinde hizmet vermeye başlayacak.

Firmamızın sahibi Necmettin Oğuz aynı zamanda UlusKon Uluslararası Yatırım ve iş dünyası konfederasyonu teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan danışmanı olarak görev yaparken Türkiye’de ki işletmeleri ticari yönetim danışmanlığı hizmeti ile geleceğe taşımaktadır.

Medeni cesaretimi tamamen İstanbul ve Anadolu kültürünü harmanlayabilmemde ve yaptığım her işin her noktasına olmaktan geçiyor. Kendimi her zaman bir orkestra şefi olarak görüp herkese en iyi enstrümanı vererek şahane müzik yapmak yani takım ruhu ile başarmak olmuştur.

Her Eylem Bir satmıştır.
Her Satış bir kazançtır.
Her kazanç ise maddi yada manevi Mutluluktur.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.