Ana Sayfa Güncel 29 Ağustos 2022 363 Görüntüleme

BenQ Dokunmatik Akıllı Tahtalar ile Okulunuzun Dijital Dönüşümünü Bir Sonraki Seviyeye Taşımanın Beş Yolu

Akıllı tahtalar öğretme şeklimizi ve öğrencilerin öğrenme şeklini değiştiriyor. Akıllı tahtaların kullanımı kolaydır, yerleşik yazılımla birlikte gelir ve bulut etkindir, bu da öğretimi daha kolay ve akıllı hale getirir.

21. yüzyılın gerçek eğitim kurumları olmak için okulların dijital bir dönüşümden geçmesi ve etkileşimli akıllı tahtalar gibi yeni öğretim araçlarından faydalanması gerekiyor. Ancak zorluk, kullanım kolaylığı, etkileşimli öğrenme, entegre yazılım, güvenlik ve bulut erişimi gibi öğrenci ve öğretmen ihtiyaçlarını karşılayan birini seçmektir. İşte interaktif bir akıllı tahtanın okulunuzda dijital dönüşümü hızlandırabilmesinin beş yolu.

Öğretmenler ve çocuklar akıllı tahtaları kullanmayı seviyor çünkü kullanımı çok kolay

Okul BT personelinin karşılaştığı bir zorluk, aslında öğretmenleri ve öğrencileri akıllı tahtaları kullanmaya ikna etmektir. Yeni teknoloji göz korkutucu olabilir ve bazı akıllı tahtalar saatlerce eğitim gerektirir. Bu arada öğretmenler, derslerde takılıp kalmaktan veya öğrencilerin önünde yetersiz görünmekten endişe duyabilirler.

Neyse ki, BenQ akıllı tahtaları kullanımı kolay olacak şekilde üretilmiştir. Akıllı tahta, öğretmenlerin iki farklı renkte yazmasına izin veren çift kalem gibi sezgisel özelliklere ve teknoloji ile kullanım kolaylığı arasındaki boşluğu kapatan diğer özelliklere sahiptir. Yerleşik Kayan Araç gibi özellikler, öğretmenlerin herhangi bir uygulama, video, web sitesi, belge veya görüntünün üzerine yazmasına olanak tanır. Herhangi bir işletim sistemiyle (Windows, Mac veya Chrome) uyumludur, böylece öğretmenler ekranda görüntülenen her şey hakkında not alabilir ve ardından bunları buluta kaydedebilir.

Etkileşimli öğrenmeyi sınıfa getirin

Ders kitaplarına bakma ve gerçekleri ezberleme günleri çoktan geride kaldı. Öğrenciler, birlikte ve uygulamalı bir şekilde öğrendiklerinde en iyi şekilde öğrenirler. BenQ’nun dokunmatik ekranlı akıllı tahtaları, öğretmenlere ortak bir beyaz tahta, kablosuz ekran paylaşımı ve etkileşimli bir ekran gibi etkileşimli özellikler getiriyor.

EZWrite, öğrencilerin kendi cihazlarından gerçek zamanlı olarak sınıf arkadaşlarının çalışmalarını değiştirmelerine veya eklemelerine izin vererek öğrenci işbirliğini bir sonraki seviyeye taşır. Birlikte oluşturma modu ile birden fazla öğrenci aynı anda tahtaya yazabilir. Ve dokunma noktası ile ekranda görüntülenen nokta arasındaki mesafeyi azaltan BenQ, bir kalem ihtiyacını ortadan kaldırarak öğrencilerin birlikte çalışmasını her zamankinden daha kolay hale getirdi.

Akıllı tahtalar sınıfta ve evde öğrenmek için harikadır, çünkü işbirlikçi beyaz tahtaya uzaktan da erişilebilir. EZWrite Live ile öğrenciler kendi kişisel cihazlarından beyaz tahtalara ve derslere erişebilir ve bunlara katılabilir.

Çevrimiçi öğrenmeye katılan herkes, odaklanmanın ne kadar zor olduğunu bilir. Bu özellikle genç öğrenciler için geçerlidir. Bununla birlikte, akıllı tahtanın etkileşimli yeteneklere sahip entegre video konferansı, öğrencilerin katılımını sağlayarak sınıf deneyimini yeniden yaratır.

İşbirliğine dayalı beyaz tahta, uzun mesafeli olanlar da dahil olmak üzere iş senaryoları için de mükemmel bir platformdur. EZWrite dijital beyaz tahta, beyin fırtınası araçları ve yapışkan notlar gibi özelliklerle odaklanmayı ve ilham vermeyi teşvik ederek, teknolojinin zahmetine girmeden fikirleri ve bilgileri paylaşmayı kolaylaştırır.

Akıllı tahtanın entegre yazılımıyla asla hatalı uygulamalar veya güncellemeler hakkında endişelenmeyin

Bir okul yeni dijital teknolojiyi benimsedikten sonra, bir sonraki zorluk bakımdır. BenQ akıllı tahtaların entegre yazılımı, yerel ağ ve seri bağlantı noktaları ile birden fazla ekranın uzaktan yönetilmesine izin vererek tüm ağır yükü kaldırıyor. Bu entegrasyon, tüm birimlerin otomatik olarak en iyi durumda çalışmasını sağlayarak değerli zamandan tasarruf sağlar.

Ek olarak, BenQ’nun kablosuz (OTA) teknolojisi, internet üzerinden akıllı tahtalara en son ürün yazılımını yükleyerek ekran sürücülerinizi güncel tutar. Akıllı sistem yalnızca ekranı açarak gerekli güncellemeleri otomatik olarak algılayabilir ve birkaç basit adımla yükseltme işlemini başlatabilir.

Yeni antibakteriyel akıllı tahta özellikleriyle sınıfınızı daha güvenli tutun

Son zamanlarda sağlık, eğitimle ilgili konuşmaların önüne itiliyor. BenQ, sağlık hususlarını göz önünde bulundurarak dokunmatik ekranlı akıllı tahtalar tasarlar.

BenQ Pro serisi kartlarda, sınıftaki CO2 ve PM2.5 seviyelerini izleyen ve bu seviyeler çok yükseldiğinde kullanıcıları uyaran ve insanları uykulu hale getiren yerleşik hava kalitesi sensörleri bulunur. Kötü iç mekan hava kalitesi akademik performansa zarar verir, ancak hava kalitesi izleme öğretmenlerin kalabalık sınıflarda hava akışını düzenlemesine izin verir.

Sağlıklı bir öğrenme ortamı aynı zamanda mikropların bulaşmasını azaltmak anlamına gelir. Bu nedenle tüm BenQ akıllı tahtalarında, temastan sonra yaygın mikropların %99,9’unu öldüren, toksik olmayan, dayanıklı nano-iyonik gümüş ajandan oluşan çok katmanlı bir kaplama ile kaplanmış TÜV sertifikalı Mikroplara Dayanıklı Ekran bulunur. Antibakteriyel ekranlar, öğretmenleri ve öğrencileri günlük kullanımdan kaynaklanan bakterilerden korur.

Son olarak, BenQ dokunmatik ekranlı akıllı tahtalar, tüm gün ekrana bakmanın neden olduğu göz yorgunluğunu azaltan, kırpışmasız teknoloji sunan dünyanın ilk ürünü. Parlama önleyici ekranlar ayrıca görüntülenen içeriğin her ortamda net olmasını sağlar.

BenQ’nun akıllı tahtaları, kullanıcının ekrana çok yakın hareket ettiğini algılarsa otomatik olarak Düşük Mavi Işık özelliğini etkinleştirir.

Bulut özellikli bir akıllı tahta aracılığıyla dosyalarınıza kolayca erişin

Bulut işlevselliği, eğitimcilerin başka bir endişesidir. BenQ’nun dokunmatik ekranlı akıllı tahtaları, öğretmenlerin hesaplarını otomatik olarak yüklemesine ve kişisel bulut depolamasına (Google Drive, OneDrive ve Dropbox gibi) erişmesine izin veren Hesap Yönetim Sistemleri’ne (AMS) sahiptir. Öğretmenler ayrıca hesap tercihlerini özelleştirebilir ve kaydedebilir.

AMS, öğretmenlerin bir parola bile girmeden tüm dosyalarına ve kişisel ayarlarına anında erişmek için yakın alan iletişimi (NFC) kartlarını kullanmalarına olanak tanıyarak öğretmenlerin hazırlık süresinden tasarruf etmelerini sağlar. E-posta ve flash sürücülerle uğraşmak yerine, öğretmenler içeri girip doğrudan akıllı tahta ile derse başlayabilir.

BT personeli, çeşitli kullanıcı oturum açmalarını ve veri erişimini kolayca yönetmek için AMS’yi de kullanabilir.

Kullanıcı dostu tasarımı, etkileşimli özellikleri, entegre yazılımı, sağlık teknolojisi ve kolay bulut erişimi ile BenQ dokunmatik ekranlı akıllı tahtalar, daha sağlıklı, daha hızlı ve daha ilgi çekici bir sınıf için hepsi bir arada çözümdür.

Sonuç

Dokunmatik ekranlar, bulut ve gerçek zamanlı işbirliği iş yerlerinde normal hale gelirken, eğitim artık dijital dönüşüm anını yaşıyor. Bu dönüşüme ayak uydurmadan bekleyen okullar, öğretmenlerine ve öğrencilere zarar veriyor. BenQ akıllı tahtalar, öğrencilerin sınıfta uyuklamak veya dikkatlerinin dağılmasından ziyade kendilerini hazır tutmalarına yardımcı olmak için burada. Bizimle iletişim kurarak sınıfınızı dönüştürmekle ilgili bilgi alabilirsiniz.

Detaylar için tıklayınız : https://bit.ly/3TnMgis

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.