Ana Sayfa Güncel 1 Eylül 2022 264 Görüntüleme

Hasan Aslan Kimdir ?

Son zamanların gündemdeki şarkıcılarından biri olan Hasan Aslan kimdir, hangi şarkıları var ve Hasan Aslan nereli kısaca göz atalım…

Spotify’da yayınladığı şarkılarla adından söz ettirmeyi başaran ve son zamanların en iyi çıkış yapan şarkıcılarından biri olma başarısını elde eden Hasan Aslan aynı zamanda doğum yeri de olan Gaziantep’de yaşıyor. 29 yaşında olan genç şarkıcı Spotify’da yayınladığı Hiçlik şarkısıyla son derece beğeni toplamayı başardı.

Instagram hesabından takipçileriyle sık sık yeni fotoğraflar paylaşan Hasan Aslan’ın Spotify hesbındaki dinlenme sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

Şarkıcı kimliğinin yanında aynı zamanda Vişne Medya adında bir sosyal medya ajansı da bulunan Hasan Aslan takipçileriyle sosyal medya hesapları üzerinden iletişim kurmayı tercih ediyor. Hasan Aslan’ın sosyal medya hesaplarına haberin sonunda ulaşabilirsiniz.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1TY5svqORG0y5UDWAU7eLy

Instagram: https://www.instagram.com/hasanaslan314/

Twitter: https://www.twitter.com/hasanaslan314/

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.