Ana Sayfa Güncel 23 Ağustos 2022 518 Görüntüleme

Evdeki İnternet Hızı Nasıl Arttırılır

Teknoloji hayatımıza birçok kolaylığı dâhil etmiştir. Bu kolaylıklardan birisi de internete her an her yerde ulaşabilme imkânıdır. Evlerde işyerlerinde ve daha birçok yerde bulunan modemler sayesinde internete wi-fi üzerinden kolay bir şekilde erişim sağlanabiliyor. Şifreli ya da isteğe bağlı olarak şifresiz kullanılabilen wi-fi bağlantıları sayesinde internete sınırsız erişebilme şansı buluyoruz. Bazen ev internetinde yavaşlama ve performans düşüklüğü gözlenebilir. Bu gibi durumlarda izlenmesi gereken birkaç yol vardır.

Ev İnterneti Hızlandırma

Teknoloji ürünlerinden biri olan ve evlerde internete ulaşabilmeye olanak tanıyan modem cihazınızın evinizde internete rahat bir şekilde ulaşabileceğiniz bir noktada olduğundan emin olun. Modem cihazınız herhangi bir eşyanın altında ya da arkasında kalmamalı. Bu durum cihazınızdan düşük performans almanıza yol açar. Cihazınızın yerine düzgün bir şekilde ayarladıktan sonra modemi resetleyerek yeniden başlatmayı deneyin. Tüm bunları yaptıktan sonra yine de ev internetiniz düşük performans gösteriyorsa bu konuda daha ayrıntılı bilgi ve uzman desteği için https://teknoyeni.com sitesini ziyaret ediniz.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.