Ana Sayfa Güncel 8 Temmuz 2022 547 Görüntüleme

Azizler (2020)

Pandemi nedeniyle uzun süredir beklediğimiz filmleri izlemeyi ara vermek zorunda kalmıştık. Neyse ki Netflix platformu sayesinde uzun süredir ve büyük merakla beklediğim Azizler filmini izleyebildim. Bana göre izlemeden önce iddialı yerli yapımlar arasında olan Azizler filmi, izleyicide büyük merak uyandıran filmler arasında yerini aldı. Engin Günaydın ve Haluk Bilginer’in başrollerini paylaştığı Azizler filminde; Fatih Artman, Binnur Kaya, İrem Sak, Öner Erkan, İlker Aksum gibi birbirinden yetenekli oyuncular da yer alıyor. Bu bile film için oldukça heyecan verici. Yönetmenliğini Taylan Biraderler’in yaptığı bu filmin senaryo kısmında ise Berkun Oya yer alıyor. Oldukça heyecan verici bu kadro nedeniyle acaba uzun süredir beklediğim bu film bende heyecan uyandıracak mı sorularını kendime yöneltsem de maalesef sonuç tamamen bir hüsran oldu. FilmizleTesla üzerinde de detaylara sahip olabilirsiniz.

Aziz karakteri evli ve çocuklu ablası ile beraber aynı evde yaşayan orta yaşlı bir adam olarak karşımıza çıkıyor. Önemli bir şirket içersinde iyi bir işe sahip olan Aziz bununla beraber mutsuz bir beraberliğe sahip. Sevgilisi Burcu’dan mutsuz olduğu gerekçesiyle ayrılmak İstese de Aziz’in mutsuzluğu sadece buna bağlı değil.

Aziza filmi orta yaşlıların çekmiş olduğu yalnızlığı kara mizah düzeyinde anlatmak istese de istediklerini tam olarak seyirciye aktarma konusunda oldukça yetersiz kalmış. Bir çok yönden kusurlu bir film olarak karşımıza çıktığını söyleyebilirim. Olay örgüsü açısından değerlendirdiğimizde eldeki malzemenin oldukça zayıf ve karakterlerinin pek çoğunun derinleştirememiş olduğunu dile getirebilirim.

Kaynak: https://www.filmizletesla.com/

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Renkli Toplar Oyunları Oyna

Renkli Toplar Oyunları Oyna