Ana Sayfa Güncel 18 Kasım 2021 506 Görüntüleme

Estetik için İrlanda’dan geldi, ameliyat masasında öldü

İrlanda’dan saç ekimi ve bir dizi estetik ameliyat için İstanbul’a gelen 40 yaşındaki Kemal Güneş yağ aldırmak için gittiği hastanede canından oldu. Güneş’in estetik ameliyatlardan vazgeçtiği ancak hastane çalışanlarınca ikna edildiği öne sürüldü. Olayla ilgili 14 kişinin şüpheli ve tanık olarak ifadesi alındı.

Eşi ve 3 çocuğuyla birlikte İrlanda’da yaşayan kuaför Kemal Güneş, bir dizi estetik ameliyat olmak için ekim ayında İstanbul’a geldi. Güneş, saç ekimi, burun estetiği ve yağ aldırma işlemi için Şişli’de bir tıp merkeziyle anlaştı. İddiaya göre ilk işlem olarak saç ektiren Kemal Güneş, diğer estetik ameliyatlardan vazgeçti.

YAĞ ALDIRIRKEN KALBİ DURDU

Ancak iddiaya göre Güneş, saç ekimi sonrasında tıp merkezi çalışanlarınca ikna edilince yağ aldırma ameliyatı olmaya karar verdi. Geçtiğimiz cumartesi ameliyata giren Kemal Güneş, bir anda fenalaştı. Kalbi duran Güneş’e doktorlar müdahale etti. Kalbi yeniden çalışan Güneş, daha sonra ambulansla bir hastaneye sevk edildi. Bir kez daha kalbi duran Kemal Güneş kurtarılamadı.

ANESTEZİ UZMANI ‘HABERİM YOK’

Durum polise bildirilince Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Soruşturmayı yürüten savcılık tarafından ameliyata katılan doktorların da aralarında bulunduğu 14 kişinin ifadesine başvurulması istendi.

Doktorlar S.Ç., A.M.U. ve aneztezi uzmanı D.B’nin de arasında bulunduğu 14 kişinin şüpheli ve tanık olarak ifadesi alındı. İddiaya göre anestezi uzmanı D.B.’nin adının ameliyat listesinde olmasına karşın durumdan haberi olmadığı, olay günü de tıp merkezine gitmediği öne sürüldü.

Kemal Güneş’in cenazesinin Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildiği belirtildi. Güneş’in kesin ölüm sebebinin Adli Tıp Kurumu raporu sonrasında netleşeceği belirtildi.

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.