Ana Sayfa Güncel 6 Mart 2021 368 Görüntüleme

Son dakika… Hrant Dink davasında karar çıkmadı

Fahrettin ÖZTÜRK / SÖZCÜ

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in 14 yıl önce gazetenin önünde vurularak öldürülmesine ilişkin 6’sı tutuklu 13’ü firari FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de aralarında bulunduğu 76 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

26 MART’A ERTELENDİ

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada bir kısım sanıklar ile taraf avukatları hazır bulundu. Duruşmada tanıkların dinlenilmesinin ardından mahkeme heyeti ara kararını açıkladı. Mahkeme bir önceki celse karar vereceğini belirttiğini, ancak üye hakim Ferhat Şahin’in kalp ameliyatı geçirmesi ve sağlık raporu durumu nedeniyle bu celse kararın açıklanmayacağını açıkladı. Duruşma bu nedenle sanıkların son sözlerinin alınması ve kararın açıklanması için 26 Mart 2021 gününe erteledi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.