Ana Sayfa Güncel 18 Kasım 2021 343 Görüntüleme

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait 35 taşınmaz kiralıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait 35 adet taşınmazın kiralama işi ihale edilecektir.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Mülkiyetleri Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait olup şehrimizin çeşitli ilçelerinde bulunan ve aşağıdaki çizelgede tapu bilgileri, yüzölçümleri, yıllık muhammen kira bedelleri ile geçici teminat bedelleri belirtilen 35 adet taşınmazın, tarımsal amaçlı kullanılmak üzere, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesi hükümlerine göre açık teklif usulü ve 3 yıllık süreyle kiralama ihalesi yapılacaktır.

Bahse konu İhale 02.12.2021 tarihinde, Perşembe Günü Saat 14.30’da (ihale saat:14.30’da başlayacak ve tüm taşınmazların ihalesi sonuçlanana kadar devam edecektir.) Büyükşehir Belediye Encümen Toplantı Salonunda, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile yapılacaktır.

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.