Ana Sayfa Güncel 12 Ekim 2021 873 Görüntüleme

Baby Gym Nedir?

Baby Gym, bebeklerin kaba ve ince motor becerilerinin gelişmesine imkan sağlayan, oyun oynamaya fırsat tanıyan setlerdir. Bu setler bebeklerin zeka gelişiminden, fiziksel gelişimine, sosyal gelişiminden, dil gelişimine kadar birçok gelişim alanını desteklemektedir. Kullanacağınız setler sayesinde bebeklerinizin gelişim sürecinde onlara yakından eşlik edebiliyorsunuz. Ayrıca setlerde yer alan farklı oyuncaklar aracılığıyla daha fazla oyuncak almak zorunda kalmıyorsunuz.

Tamuru Baby Gym Setinin Özellikleri Nelerdir?

Anne ve bebek ürünleri sattığımız sitemizden bebeğiniz için gym setleri de alabilirsiniz. Setimizin özelliklerini aşağıda görebilirsiniz.

  • Gym setimizde 1 adet oyun matı bulunmaktadır. Matımızın kumaşı kaliteli olduğundan dolayı babynest almadıysanız bebeğinizi battaniyesine sarıp burada yatırabilirsiniz.
  • Setimizin içerisinde 4 farklı diş kaşıyıcı bulunmaktadır. Diş çıkarma döneminde bebekleriniz oyun matlarında, baby sling ürünlerinde ya da yataklarda yatmayabilir. Uyku düzeninin bozulmaması için onlara diş kaşıma fırsatı tanımalısınız. Sitemizden alacağınız gym setimiz bebeğinizin diş kaşıma ihtiyacını fazlasıyla karşılamaktadır.
  • Setimiz kolayca katlanabilme imkanına sahiptir. Bu nedenle herhangi bir yere giderken yanınızda götürebilirsiniz. Ayrıca eviniz küçükse bebeğinizin setle oynamadığı zamanlarda katlayarak küçük bir aparat haline getirebilirsiniz.

Tamuru Babynest Ürünlerine Bakmayı İhmal Etmeyin

Bebekleriniz için özel olarak tasarlanan gym setlerindeki oyun matı yatak olarak kullanılabilir. Ancak ev gezmesine giderken bebeğinizin gym setini götürmek istemeyebilirsiniz. Sete zarar gelmemesi için sadece evde kullanabilirsiniz. Bu durumda bebek yataklarımıza bakarak satın almanızda fayda var.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.