Ana Sayfa Teknoloji 12 Mart 2024 117 Görüntüleme

BEGX MEDYA’nın Dijital Vizyon Projesi

Aylardır üstünde çalışılan “Digital Vision” 2025’de satışa çıkıyor, Projede İnfluencerlar ve Eğitici kişiler ön planda olacak.

Türkiye’de insanlar günde 3 saat sosyal medya kullanıyor, ayrıca Türkiye de Instagram kullanan kişi sayısı 60 milyon

Peki Sosyal medya kullanmayı biliyor muyuz?

Çoğumuz maalesef sosyal medyayı etkili kullanmayı bilmiyoruz bu yüzden BEGX böyle bir proje başlamayı amaçladı.

Begx Medya’nın Direktörlerinden Onur Kaleli entegrasyonun 6 ayrı dilde çıkacağını açıklayarak BEGX’in Almanya ve Amerika hesaplarında da aktif olacağını duyurdu.

Digital Vision işletme sahiplerine hedef kitlelerine ulaşma konusunda daha iyi bir anlayış kazanmalarına yardımcı olmak için analitik araçlar sunuyor.

Aynı zamanda, influencerlar için içerik oluşturma ve paylaşma süreçlerini optimize ediyor ve takipçi etkileşimlerini artırmaya yönelik stratejiler sunuyor.

Projenin baş geliştiricisi Afra Demirci, yeni aracın potansiyeli hakkında şunları söyledi: “Sosyal medya dünyasında sadece takipçi sayıları değil, aynı zamanda yaratıcılık ve etkileşim de önemlidir. Bu nedenle, yeni aracımızın kullanıcılarına sunduğu değeri vurgulamak için sabırsızlanıyoruz. İşletmeler ve influencerlar için sosyal medya deneyimini tamamen dönüştürecek bir adım atıyoruz.”

BEGX MEDYA’nın kurucusu Berat Güner ise şunları söyledi;

“Digital Vision bizim için bir devrim niteliğinde olacak, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak için heyecanlıyız”

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.