Ana Sayfa Magazin 25 Temmuz 2021 301 Görüntüleme

Müzisyen Aslı Gökyokuş’un babası felç geçirdi

Hastaneye kaldırılan babasının tedavisi sürerken Aslı Gökyokuş Instagram hesabından bayram vesilesiyle duygularını paylaştı:

* Hayatı boyunca kendini konuşarak iyi ifade etmiş biri oldu babam. Geçen hafta bizim evde hepimizin gözü önünde geçirdiği felçten beri konuşamıyor, vücudunun sağ tarafı sınırlı derecede hareket edebiliyor.

* Günlerdir içimden hiçbir şey paylaşmak gelmiyor. Çok insana da haber veremedik, halimiz de pek yoktu açıkçası.  #tbt için Yaz’ıyla, Beşiktaş’ıyla, benimle, annemle olan video ve fotosunu paylaşmak istedim.

* Geçmiş olsun dileklerini ileten, yanımızda olan tüm dostlara teşekkür ederim. Haberi olmayanlar da buradan öğrenmiş oldu… Bir hastane odasından, hepinize iyi bayramlar…

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.