Ana Sayfa Güncel 27 Haziran 2021 412 Görüntüleme

Web Tasarım Ajans Hizmetleri

Web tasarım ajansları bilinenin aksine sadece web sitesi değil, bununla beraber çok sayıda hizmet de vermektedir. Bunlar arasında liste başını şüphesiz web tasarım çekse de bunun yanı sıra kurumsal kimliğin oluşması için çok sayıda hizmet kalemi de bulunmaktadır.

Kurumsal Kimlik Tasarım

Web tasarım ajansı, kurumsal kimlik tasarımları ile firmanın dijital dünyadaki görünürlüğünün temelini atmaktadır. Bu kurumsal kimlik tasarımı içerisinde firmanın logosu, kullanacağı fontları, renk kodları, kartviziti, antetli kağıdı, zarf tasarımı gibi kurumsal anlamda ihtiyaç duyulacak çok sayıda materyal yer almaktadır. Firmanın hem bugününde hem de yarınında ihtiyaç duyacağı her şey bu kurumsal kimlik tasarımının içerisinde yer almaktadır.

Sosyal Medya Danışmanlığı

Sosyal medya kullanımının artmasıyla beraber ajansların verdiği hizmet kalemleri arasına sosyal medya danışmanlığı da eklenmiştir. Bu danışmanlık hizmeti kapsamında sosyal medyada paylaşılan görsellerin tasarımı, sosyal medyada oluşan etkileşimleri yönetmek ve sosyal medya reklamlarını kurmak ve analiz etmek gelmektedir. Müşterinin en çok ilgisini çeken hizmet kalemlerinden biri olan sosyal medya yönetimi doğru yapılmadığı takdirde müşteri için dijital dünyada telafisi çok güç yaralar açabilmektedir. Linç kültürünün çok fazla olduğu sosyal dünyada, sosyal medya kullanıcıları en ufak bir hatayı büyütüp markanın ya da kişinin sosyal lince maruz kalmasına sebep olmaktadır. O yüzden özellikle kurumsal firmalar sosyal medya kullanımlarına ekstra özen göstermelidirler.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Rotowash Oto Yıkama Makinaları

Rotowash Oto Yıkama Makinaları