Ana Sayfa Güncel 27 Haziran 2021 279 Görüntüleme

Klima Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Klimaların hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmesi, güvenilir ve kaliteli klima servislerine olan ihtiyacı bir kez daha idrak etmemizi sağladı. Onlarca markanın satışının yapıldığı klima sektöründe klima servisi olarak hizmet veren firmaların güvenilirliğini ve profesyonelliğini nasıl anlarız kısaca göz gezdirelim:

Sadece Yetkili Servislerden Hizmet Alın

Klima servisi sektörünün büyük bir pazar olması çok sayıda merdiven altı diye tabir edilen klima servisinin de piyasada iş yapmasına neden oldu. Bu yüzden klima servisi hizmeti alırken kullandığınız klima markasının yetkili servisinden başka servis ile çalışmayın ve çalışacağınız firmanın da o markanın yetkili servisi olduğuna dair bir belge isteyin.

Servisin Referanslarını Kontrol Edin!

Klima servisi seçerken dikkat edilecek hususlar arasında dikkat çeken en önemli hususlardan biri de o servis hakkında yapılan yorumları bulmaktır. Servisin ismini, web sitesini ya da telefon numarasını arama motorlarına yazarak o servis hakkında yapılan olumlu ve olumsuz yorumlara rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Siz de başka tüketicilere yol göstermek adına çalıştığınız servisle ilgili iyi ya da kötü düşüncelerinizi internet üzerinden yazabilirsiniz.

Orijinal Parça Garantisi Veren Servisleri Tercih Edin!

Klima montajı ya da servisi hizmeti alırken çalıştığınız firma klimadan bir parçayı değiştirmek isterse takacağı parçanın orijinal olup olmadığını ve garanti belgesini görmek istediğinizi belirtebilirsiniz. Yan sanayi parça takan servislerden uzak durmanızda fayda var.

Hızlı Hizmet Veren Servisi Seçin!

Hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen klimalarda bir arıza meydana geldiğinde sorunun hızlı çözülmesi büyük önem arz etmektedir. Siz de hızlı hizmet veren servisi tercih edin.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.