Ana Sayfa Magazin 12 Mart 2021 365 Görüntüleme

Yasemin Sakallıoğlu ve Burak Yırtar evlendi

Çektiği eğlenceli videolarla adını duyurduktan sonra ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde rol alan ve sonrasında başrolünü kendisinin oynadığı ‘Zengo’ filmini çıkaran Yasemin Sakallıoğlu, Burak Yırtar ile evlendi

Çift, dün öğle saatlerinde İstanbul Beşiktaş’ta bulunan bir otelde nikah masasına oturdu. Nikah pozlarını Instagram hesabından yayınlayan Sakallıoğlu “Evlenmek hoşumuza gider” notunu ekledi.

NİKÂH TÖRENİNE SADECE AİLELER KATILDI

Nikah törenleri hakkında açıklama yapan çift, “İçinde bulunduğumuz süreç özel günlerimizi 50 davetli ile sınırlandırdığından bu mutlu günümüzü iki tarafın da annesi, babası ve şahitleri eşliğinde gerçekleştirdi. Malum bir yakın akrabayı çağırsak diğerine haksızlık olacaktı.Kimse kendini başkasıyla kıyaslamasın, biz mutlu olurken bir başkası kendini değersiz hissetmesin istedik. Şimdiden anlayışınıza ve iyi dilekleriniz teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.