Ana Sayfa Magazin 12 Mart 2021 415 Görüntüleme

Emily Ratajkowski anne oldu

Polonya asıllı ABD’li model ve oyuncu Emily Ratajkowski, bebeğini dünyaya getirdi. Emzirirken çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Ratajkowski, Sylvester Apollo Bear adını verdiği oğlunun 8 Mart’ta dünyaya geldiğini duyurdu.

29 yaşındaki model, bu mutlu haberi “Sylvester Apollo Bear bize katıldı. Hayatımın en gerçeküstü, en güzel ve aşk dolu sabahına geldi” sözleriyle paylaştı.

Ratajkowski, Ekim 2020’de Vogue dergisine kapak olarak hamileliğini duyurmuştu.

Ratajkowski, 2018 yılında oyuncu Sebastian Bear-McClard ile New York’ta düzenlenen sade bir nikâh töreniyle dünyaevine girmişti.

Modelliğin yanı sıra oyunculuk da yapan Emily Ratajkowski, hamilelik dönemini kitap yazarak geçirdi. Ünlü modelin My Body (Benim Vücudum) adlı kitabı önümüzdeki yıl piyasaya çıkıyor.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.