Ana Sayfa Magazin 8 Mart 2021 477 Görüntüleme

Pelin Öztekin, kalp krizi geçiren babası Rasim Öztekin için sevenlerinden dua istedi

Dün arkadaşlarıyla mesajlaştığı sırada rahatsızlanan Rasim Öztekin, apar topar hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Öztekin’e anjiyo yapıldı. Bu gelişmenin ardından usta oyuncu için kana ihtiyaç duyulduğu açıklandı. Yüzlerce kişi Öztekin için kan vermeye gitti. Gecenin ilerleyen saatlerde paylaşım yapan Pelin Öztekin, “Şimdilik kan ihtiyacımız kalmamıştır. Duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. Dualarınıza ihtiyacı var” dedi.

“TIKALI KALP DAMARINA MÜDAHALE EDİLDİ”

Başarılı bir operasyonun ardından yoğun bakıma alınan usta sanatçının son durumunu da kızı açıkladı. Pelin Öztekin, ‘Çok seviliyorsun babiş’ başlığıyla paylaştığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “İlk aşkım, Rasoş’um, Babiş’im; Dün kalbiyle ciddi bir anlaşmazlık yaşadı. Anjiyo yapıldı, tıkalı kalp damarına müdahale edilerek açıldı. Şimdi yoğun bakımda tedavi görüyor.”

“KAN İHTİYACIMIZ KARŞILANDI ŞİMDİ DUANIZA İHTİYACI VAR”

“Dünden beri arayıp soran, mesaj atan, geri döndüğüm, dönemediğim herkese, tüm sevenlerine kalpten teşekkür ederim. Türkiye’nin her yerinden kan vermek için arayan bir şekilde yanımızda olmak isteyen herkese minnettarım. Kan ihtiyacımız çok şükür sayenizde kalmamıştır. Şimdi en çok dualarınıza ihtiyacı var. Çok seviliyorsun Babiş. Biran önce iyileş, iyileş ki senin için “her an hazırız” diyen binlerce insanı gör. Daha yaşanacak çok an, gezilecek çok yer, gidilecek çok maç, keşfedeceğimiz çok tat var. Hepsi bizi, biz seni bekliyoruz. Seni çok seviyorum.”

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.