Ana Sayfa Magazin 28 Şubat 2021 384 Görüntüleme

Saçlarını sigortalatma kararı alan Lara, işlem için 500 bin TL ödeyecek

Pop müzikte 2000’li yıllara çıkardığı şarkılarla damgasını vuran Lara, uzun bir süre sessizliğini korumuş, değiştirdiği imajı ile yeniden piyasalara giriş yapmıştı.

500 BİN TL ÖDEYECEK

Şimdilerde çıkardığı yeni şarkının heyecanını yaşayan şarkıcı Lara, saçları için radikal bir karar aldı. Uzun ve tamamen doğal olduğunu söylediği saçlarını sigortalatmak için adım atan ünlü şarkıcı, bu işlem için şirkete tam 500 bin TL ödeyecek.

ŞAMPUAN REKLAMLARINA GÖZ KIRPTI

Saçlarının bakımı için doğal bakım kürleri ve sabun kullanan Lara, sigorta işleri için gerekli kurumlarla görüşmeye yapmaya başladı. Mart ayında kesin kararını verecek olan şarkıcı, şampuan reklamlarından teklif almamasına üzüldüğünü belirterek, “Artık bir firmanın ilgisini çekeriz” diye konuştu.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.