Ana Sayfa Teknoloji 15 Nisan 2022 900 Görüntüleme

Opencart Türkçe Hakkında Bilgi

Dünyanın dijitalleşmesiyle beraber hızlı bir şekilde artış gösteren sektörlerden biri olan e-ticaret, girişimciler tarafından açılan e-ticaret siteleri ile büyümeye devam ediyor. Her sektörde artık oturduğumuz yerden alışveriş imkanı sunan e-ticaret siteleri kullanıcıya büyük bir kolaylık sağlarken, girişimciye de ciddi gelirler elde etme imkanı sunmaktadır.

Yapılan istatistiklerde son 2 yılda pandeminin de etkisiyle en çok büyüyen sektörler arasında gösterilen e-ticaret, bir çok büyük şirketin ve holdingin de yönünü bu tarafa çevirmesine neden oldu. Pandemi sürecinden önce sadece kendi ürünlerini satan Vatan, Teknosa, Kiğılı gibi çok bilindik markalar, pandemi sürecinde sistemlerini bir pazar yeri haline getirerek ürün çeşidini artırdı ve kullanıcılara her sektörden ürünü sunma girişiminde bulundular. Pandemi sonrası Kiğılı tekrar eski formatına geri döndü.

E-ticaret siteleri için çok sayıda alt yapı sistemleri hizmeti sunulurken bunlardan en bilineni olan opencart, açık kaynak olarak hizmet veren dünyada bir çok site tarafından kullanılan son derece işlevsel ve geliştirilmeye açık bir sistemdir. E-ticaret sistemleri arasında açık kaynak olması nedeniyle geliştiricilerin de ilgisini çeken ve bu doğrultuda tema ve eklenti geliştiren yazılımcılar da çok büyük gelirler elde edebilmektedir.

Bir çok dil için dil paketi de bulunan opencart’ın opencart türkçe forumları da bulunmakta ve bu forumlarda forum üyeleri hem temalar hem eklentiler hem de opencart sistemi ile ilgili sorular sorup yanıtlar aramaktadır.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.