Ana Sayfa Magazin 28 Şubat 2021 512 Görüntüleme

Gülben Ergen ile Hülya Avşar neden küs? Ortamı yumuşatan sözler

, önceki gün Bebek’teki kuaföründen çıkarken görüntülendi. Bakım sonrası saçının kurumasını beklemeyen şarkıcı, havluyla kuaförden ayrıldı. Karşısında muhabirleri görünce, “Aa, siz ne ara toplanıyorsunuz?” diyerek, şaşkınlığını dile getiren Ergen, “Böyle yakaladınız beni, bakımdan çıktım eve gidiyorum” ifadelerini kullandı.

“Kıyafet provam var, acele etmem lazım” diyen 48 yaşındaki şarkıcı, Hülya Avşar’ın rol aldığı dizisiyle alakalı sosyal medya paylaşımları hatırlatılınca, “Evet, başarılar diledim. Seve seve paylaştım” dedi. Yıllardır oyuncu Hülya Avşar ile küs oldukları yönünde basında haberler çıkan Gülben Ergen, “Yok, ne küslüğü?” şeklinde konuştu.

HÜLYA AVŞAR GÜLBEN ERGEN NEDEN KAVGALI?

Gülben Ergen ile ‘ın arasındaki küslük, ikili arasındaki rekabete dayanıyor. Özellikle 2000’li yılların yıldızları olan Hülya Avşar ile Gülben Ergen ikilisi, popüler kültürün gereği olarak ve gündemde kalma çabaları nedeniyle birbirleriyle çok sık polemik içerisinde oldu. Her iki isim de aynı dönemlerde dizilerde rol aldı, müzik albümleri yaptı, dergi çıkardı ve şov programı yaptı.

2007 yılında Antalya’daki golf turnuvasında sahne alan Gülben Ergen’in, Hülya Avşar’ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun yeni eşi Feraye Tanyolaç ile verdiği bu samimi görüntüler, Hülya Avşar’ı kızdırmıştı.

Hülya Avşar Gülben Ergen kavgasının nedeni, ikili arasındaki gündem olma yarışı ve şöhretin getirdiği popülerlik hırsı olduğunu söylemek mümkün.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.